What a FaBoulous Playmat!

Τι υπέροχο Playmat!

Είναι ένας νέος μήνας και ξέρετε τι σημαίνει αυτό! Μια ανακεφαλαίωση όλων των γεγονότων στον κόσμο του FaB, καθώς και του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Πολλά έχουν συμβεί τον περασμένο μήνα, και υπάρχουν μερικά τεράστια νέα και για τις επόμενες εβδομάδες! Ας μπούμε κατευθείαν σε αυτό.

ProQuest Σεζόν 3:

Πρώτα απ 'όλα, η τρίτη σεζόν του ProQuests ολοκληρώθηκε σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι εξασφάλισαν το εισιτήριό τους για το Pro Tour Baltimore και μερικά γλυκά γλυκά Gold Cold Foils. Είμαστε τόσο περήφανοι που έχουμε έναν δικό μας να κάνει το εισιτήριό του για τα μεγάλα πρωταθλήματα και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν. Θερμά συγχαρητήρια στον Νικόλα Κυριακού για τη νίκη του.

Έχουμε ανεβάσει ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης στο κανάλι μας με πολλές, πολλές ώρες παιχνιδιού. Από τον πρώτο, μέχρι τον τελικό γύρο, το κορυφαίο τραπέζι εμφανίστηκε και μετά από ώρες και ώρες σκληρής δουλειάς, ολόκληρο το θέμα έχει υποστεί επεξεργασία και ετοιμάζεται για την ευχαρίστησή σας.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ:

Με τόσα πολλά ανταγωνιστικά γεγονότα που συνέβησαν τον περασμένο μήνα, η λίστα του Living Legend ήταν βέβαιο ότι θα ταρακουνούσε. Μερικά τεράστια άλματα από ήρωες όπως οι Oldhim, Fai και Iyslander, τα οποία μπορεί να μειωθούν με τις πρόσφατες απαγορεύσεις. Ο Briar μετά βίας επέζησε φτάνοντας το καθεστώς LL, αλλά τα επερχόμενα γεγονότα Battle Hardened και Calling θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα πολύ γρήγορα. Ανεξάρτητα από αυτό, σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο σετ, το οποίο αναπόφευκτα θα δώσει νέα πνοή τόσο στους παλιούς όσο και στους νέους ήρωες. Ίσως τώρα είναι η ώρα για την Azalea να πάρει επιτέλους μερικούς βαθμούς LL η ίδια.

Κιτ Βραβείων Οπλοφορίας Φεβρουαρίου:

Περνάμε από τα κρύα αλουμινόχαρτα Arakni σε… περισσότερα κρύα αλουμινόχαρτα Arakni! Αυτό το μήνα, ο νικητής κάθε εβδομαδιαίου γεγονότος Armory θα λάβει 1 όπλο Cold Foil Spider's Bite, με τη 2η-7η θέση να λαμβάνει την επιλογή των αλουμινόχαρτων Hemorrhaging Bore Rainbow σε όλες τις τιμές του pitch. Ο κορυφαίος πόντους στο τέλος του μήνα θα κερδίσει επίσης αυτό το απίστευτο Playmat του Pulsewave Harpoon, και, ως λάτρης του μηχανολόγου σας, σιχαίνομαι με την απλή προοπτική.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα για τις επερχόμενες εκδηλώσεις στη σελίδα εκδηλώσεων μας και να κάνετε προκράτηση των εισιτηρίων σας εδώ .

Πόροι:

Αυτόν τον μήνα ήθελα να δώσω λίγη προσοχή σε μερικούς πόρους που αποδείχθηκαν απίστευτα χρήσιμοι για μένα προσωπικά, που ξέρω ότι θα λατρέψετε και εσάς.

  • FaBRary : Έχω αναφέρει αυτό το μέρος πολλές φορές, αλλά είναι σοβαρά απίστευτο στη λειτουργικότητα που προσφέρει για κατασκευή καταστρωμάτων, μπουφέ και επανάληψη στα καταστρώματα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας τράπουλες, να αποθηκεύσετε τράπουλες από άλλους, να τις επεξεργαστείτε, να συμπεριλάβετε σημειώσεις για διαφορετικούς συνδυασμούς και πώς να κάνετε μπουφέ, προτιμήσεις πρώτης/δεύτερης, διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας τράπουλας, στατιστικά για τις κάρτες που συμπεριλαμβάνετε και πολλά άλλα, όχι αναφέρετε την απίστευτη ενσωμάτωση με τον επόμενο πόρο μας…
  • Talishar : Αυτό δεν είναι μόνο το (προς το παρόν) μοναδικό Generic όπλο στο παιχνίδι, είναι επίσης ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος στον οποίο μπορείτε να παίξετε FaB ενάντια σε άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο. Υποστηρίζονται όλες οι επίσημες μορφές, καθώς και κάποιες ανεπίσημες! Οι μηχανικοί του παιχνιδιού έχουν δημιουργηθεί στον πελάτη, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο παιχνίδι. Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας είναι να παίξετε περισσότερο και αυτό σας επιτρέπει να παίξετε αυτό το απίστευτο παιχνίδι από την άνεση του σπιτιού σας. Μην ξεχάσετε να έρθετε από το κατάστημα για να δοκιμάσετε τις βελτιωμένες δεξιότητές σας στον πραγματικό κόσμο όμως 😛
  • FaBDojo : Αυτό είναι ένα μέρος που ανακάλυψα πρόσφατα. Έχουν τις πιο πρόσφατες λίστες καταστρωμάτων, φαινομενικά πριν από οποιονδήποτε άλλον, από ανταγωνιστικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Εάν χρειάζεστε κάποια έμπνευση ή πληροφορίες για το πώς κατασκευάζονται οι νικητήριες λίστες, αυτό μπορεί σίγουρα να είναι ένα μέρος για να το ελέγξετε.

Μελλοντικά Teasers:

Έχουμε μερικά συναρπαστικά γεγονότα που συμβαίνουν τους επόμενους μήνες, όπως το event Pre-Release για το επόμενο σετ, Outsiders, και σύντομα μετά ένα event Skirmish. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά θα αποκαλυφθούν σε προσεχή ανακοίνωση. Επιπλέον, η LSS ανακοίνωσε την κυκλοφορία του History Pack 2 και του History Blitz decks. Αυτή είναι μια ευκαιρία να αγοράσετε κάποιες κάρτες σε χαμηλότερη τιμή, αν και σε διαφορετική γλώσσα, καθώς αυτό το πακέτο προγραμματίζεται προς το παρόν να κυκλοφορήσει μόνο σε μη αγγλικές γλώσσες. Το Cardmarket σίγουρα θα γεμίσει με επιλογές για να ψάξετε.

Επιστροφή στο ιστολόγιο