Uprising Skirmish and More!

Uprising Skirmish και άλλα!

Παραλείψαμε μια σεζόν του Skirmish, αλλά με τη νέα αύξηση των παικτών που έχουν κατακτήσει, αυτή υπόσχεται να είναι η καλύτερη εκδήλωση Flesh and Blood που είχαμε ποτέ!

Οι εκδηλώσεις Skirmish είναι τοπικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου που απονέμουν επιπλέον XP στους βαθμολογικούς πίνακες FaB, έχουν ειδική υποστήριξη με βραβεία και γενικά χρησιμεύουν ως ημέρα για να παίξετε και να γιορτάσετε το παιχνίδι . Για το Uprising Season Skirmish, το κατάστημά μας έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει μια εκδήλωση blitz Skirmish. η τέλεια ευκαιρία να δώσουν στα γλυκά νέα φύλλα από το πιο πρόσφατο σετ μια σειρά για τα χρήματά τους.

Δώσε τα deets:

Όπως ήδη γνωρίζετε, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές, από την 1η έως και τις 15 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει FaB στους χώρους του καταστήματος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου *θλιβερά emoji*. Για να ξεκινήσουμε πάλι όμως, το Σάββατο, 20 Αυγούστου από τις 11:30 π.μ. , θα φιλοξενήσουμε την προαναφερθείσα εκδήλωση Skirmish. Σημειώστε το στα ημερολόγιά σας, πάρτε άδεια από τη δουλειά, ξεπουλήστε το μέλλον και το παρόν σας και κάντε κράτηση για μια συνεδρία σπα 4-5 ωρών για το καλύτερο μισό σας για να έρθετε σε μια παρτίδα από χαρτονένιες δράσεις με ένα σωρό σπασίκλες !

Το κόστος εισόδου στην εκδήλωση είναι 15€ και τα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ .

Η μορφή της εκδήλωσης, όπως έχουμε αναφέρει, θα είναι Blitz . Αυτό εξακολουθεί να είναι ένα περιστασιακό γεγονός σε επίπεδο επιβολής κανόνων, επομένως δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την ανάγκη παροχής λιστών ή οτιδήποτε άλλου είδους. Ωστόσο , θα πρέπει να πείτε στον TO ποιον ήρωα θα παίξετε στην εκδήλωση, καθώς αυτές είναι υποχρεωτικές πληροφορίες που απαιτούνται από το LSS για τα γεγονότα Skirmish.

Η εκδήλωση θα έχει ελβετική μορφή, όπως είχαν όλες οι εκδηλώσεις FaB μας μέχρι τώρα. Η εκδήλωση δεν μπορεί να ξεκινήσει με λιγότερους από 8 παίκτες. Αν έχουμε ακριβώς 8 παίκτες, θα γίνουν 3 γύροι ελβετικών. Εάν έχουμε μεταξύ 9-16 παίκτες, θα υπάρξουν 4 γύροι ελβετικών και μια περικοπή στους πρώτους 4 ή στους πρώτους 8 ανάλογα με την πραγματική συμμετοχή. Εάν υπάρχουν περισσότεροι από 16 παίκτες, αυτό θα ήταν εκπληκτικό (αν και απίθανο), θα έχουμε 5 γύρους με περικοπή στους 8 πρώτους και μερικές σημαντικές προσθήκες στην υποστήριξη του έπαθλου.

Μιλώντας για την υποστήριξη των βραβείων, ποια γλυκιά καλοσύνη θα σας χαριστεί κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περίστασης; Ακολουθούν οι προσφορές μόνο για Skirmish που θα διατεθούν για αρπαγές, καθώς και τα πρόσθετα βραβεία που θα σας απονεμηθούν από το καλοπροαίρετο TO σας.

  • Όλοι οι παίκτες θα λάβουν ένα κουπόνι Cold Foil Silver.
  • Οι κορυφαίοι 8 συμμετέχοντες θα λάβουν ένα τυχαίο Fai ή Dromai Cold Foil Young Hero.
  • Η πρώτη θέση λαμβάνει την επιλογή τους μεταξύ ενός ματ παιχνιδιού Phoenix Flame ή Aether Ashwing.
  • Η δεύτερη θέση λαμβάνει το υπόλοιπο playmat.
  • Υπάρχει τριπλάσια υποστήριξη για το έπαθλο του Booster Pack από τις τακτικές εκδηλώσεις Armory μας, που εγγυάται σε όλους να λάβουν τουλάχιστον 1 booster ανεξάρτητα από το φινίρισμα. Τα πακέτα ενίσχυσης θα δίνονται από όλα τα διαθέσιμα κουτιά στο κατάστημα, με προτεραιότητα στην επιλογή σε παίκτες υψηλότερου τερματισμού.
  • 1 Τυχαία προσφορά φύλλου Rainbow για όλους τους συμμετέχοντες που δεν τερματίζουν στους 8 πρώτους.
  • 1 Τυχαίο playmat σε τυχαίο παίκτη που δεν τερματίζει στις 2 πρώτες θέσεις.

Ετοιμάστε τα decks σας, ξεκινήστε την πρακτική σας και θα σας δούμε για το Skirmish!!!

Εκδηλώσεις οπλισμού Αυγούστου:

Όπως ίσως έχετε δει ήδη στη σελίδα εκδηλώσεων μας, ο Αύγουστος θα έχει μόνο δύο αγώνες οπλισμού. Το ένα είναι blitz, το άλλο είναι Uprising draft. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε προσφορές μόνο σε δύο εκδηλώσεις. Το να μην ανησυχείτε για τις υπόλοιπες προσφορές θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μεταγενέστερων εκδηλώσεων. Εδώ είναι το promo kit Fai σε όλο του το μεγαλείο.

Πάρτε το Briar σας:

Από εδώ και στο εξής, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα, σε όποιον παίκτη δεν έχει λάβει ένα, θα δίνεται ένα διπλής όψης κουπόνι Briar για νέους/ενήλικες, το οποίο περιλαμβάνει το κείμενο του errata για τον ήρωα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στο κατάστημα και να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση που θα σας δοθεί η σταθερή έκδοση του elemental runeblade hero.

Αυτό ολοκληρώνει όλα τα FaB νέα μας για τον μήνα Αύγουστο. Θέλουμε να σας ευχηθούμε τις καλύτερες, πιο ξεκούραστες διακοπές και ελπίζουμε να σας δούμε όλους ανανεωμένοι και ανανεωμένοι για περισσότερη Σάρκα και Αίμα σύντομα!

Επιστροφή στο ιστολόγιο