T’was the Season!

Ήταν η σεζόν!

Είναι μια ολοκαίνουργια χρονιά! Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά και ελπίζουμε το 2023 να είναι το καλύτερο που μπορεί να είναι για όλους τους φίλους μας εκεί έξω! Η περίοδος των διακοπών μπορεί να είναι πίσω μας, αλλά το Flesh and Blood είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνει. Υπάρχουν πολλά να μιλήσουμε για? Η επόμενη κυκλοφορία σετ, η επερχόμενη σεζόν του ProQuest, νέα προσφορές Armory και πολλά άλλα. Ας μπούμε σε αυτό!

Οπλοστάσια Ιανουαρίου:

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, το διαφημιστικό υλικό για τον Ιανουάριο θα καθυστερήσει ελαφρώς. Το θετικό είναι ότι το κατάστημα είναι πλέον πλήρως ανανεωμένο με τις επιλογές του booster pack, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από οποιοδήποτε σετ επιθυμεί η καρδιά σας να δοκιμάσετε την τύχη σας ή να επιλέξετε ως βραβεία μετά από εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι ορατό στο ειδικό ημερολόγιό μας εδώ . Όπως μπορείτε να δείτε, όλα τα Armouries μας στα τρία πρώτα γεγονότα του μήνα έχουν προγραμματιστεί να είναι Classic Constructed. Αυτό γίνεται για να μπορέσουμε όλοι να συνεχίσουμε την πρακτική μας για την επερχόμενη εκδήλωση ProQuest στις 21. Η ειδική εκδήλωση WtR Draft πραγματοποιείται επίσης στις 14. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε θέση καθώς έχουμε περιορισμένη διαθεσιμότητα για αυτήν την εκδήλωση. Τέλος, όπως μπορείτε να δείτε την τελευταία εβδομάδα του μήνα διοργανώνουμε ένα ειδικό Clash event. Αυτή είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε μια εκδήλωση με αυτήν τη μορφή, επομένως φροντίστε να εξοικειωθείτε με τους κανόνες της εδώ . Αυτή είναι μια μορφή που δημιουργήθηκε από την κοινότητα και φαίνεται πολλά υποσχόμενη, γι' αυτό θέλαμε να τη δώσουμε μια ευκαιρία στο κατάστημα. Είναι πολύ πιο φιλικό προς τον προϋπολογισμό και επιτρέπει κάποια καινοτομία στην κατασκευή καταστρωμάτων.

Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω, θα καταγράφουμε τα αποτελέσματα των εκδηλώσεων και κάθε διαφημιστικό υλικό που σας οφείλει θα δοθεί αμέσως μόλις το έχουμε στα χέρια μας. Το κιτ Armory του Ιανουαρίου αποτελείται από τα εξής:

 • 1 Cold Foil Arakni, Huntsman στον νικητή κάθε διοργάνωσης
 • 1 Extended Art Rainbow Foil Cut to the Chase από οποιαδήποτε τιμή pitch (2 από κάθε διαθέσιμο για κάθε event) στη 2η - 7η θέση. Ο ανώτερος σπόρος επιλέγει πρώτος.
 • 1 Χειρουργική εξαγωγή playmat στον point leader στο τέλος του μήνα.

ProQuest Σεζόν 3:

Αν δεν μας αρκεί να φωνάζουμε από τις στέγες για αυτό, το Isengard θα φιλοξενήσει την πρώτη του διαγωνιστική εκδήλωση Flesh and Blood στις 21 Ιανουαρίου! Ο νικητής λαμβάνει και μια πρόσκληση στο FaB Pro Tour και ένα Gold Cold Foil. Το έπαθλο για το υπόλοιπο γήπεδο είναι επίσης πολύ προσοδοφόρο, γι' αυτό πείτε στους φίλους σας, βάλτε τα μανίκια σας και ξεκινήστε την πρακτική σας για αυτή τη σημαντική περίσταση.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό το γεγονός στην επίσημη ανακοίνωση της εκδήλωσης εδώ , να κλείσετε εκ των προτέρων τη θέση σας στο τουρνουά εδώ (περιορισμένες θέσεις διαθέσιμες) και να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας για την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εξωτερικοί:

Ανακοινώθηκε το επόμενο σετ! Με προσγείωση για προ-κυκλοφορία στις 18 Μαρτίου (περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το γεγονός θα ακολουθήσουν σε προσεχή ανακοίνωση) και πλήρης κυκλοφορία στις 24 Μαρτίου, οι Outsiders θα μας μεταφέρουν στα Pits, όπου παίζουν κάθε είδους απαίσια μηχανορραφίες. Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες γνωστές για το ίδιο το σετ μέχρι τη συγγραφή αυτού του άρθρου, αλλά αν υπάρχουν φήμες, οι λάτρεις της Azalea και του Mechanologist θα πάρουν πολλά ολοκαίνουργια παιχνίδια για να παίξουν και προφανώς αυτός θα είναι ένας ήρωας 4 σειρά. Μπορείτε να δείτε το πρώτο χαρτί που πειράστηκε για αυτό το σετ παρακάτω, το οποίο επιβεβαιώνει τον Assassin ως κατηγορία και στο σετ, και αν οι εικασίες γύρω από το σχετικό άρθρο είναι κάτι το αξιοσημείωτο, παίρνουμε επίσης μια άλλη νέα κατηγορία, τον Alchemist! Δεν είχαμε ένα σύνολο 4 ηρώων από το Monarch, οπότε αυτό θα έχει σίγουρα μερικές ενδιαφέρουσες συνέπειες. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας κρατάμε ενήμερους με όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το σετ σε κάθε ένα από τα άρθρα μας καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του σετ.

Οργανωμένο παιχνίδι 2023:

Το Flesh and Blood έδειξε πραγματικά ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να παίξει με τους καλύτερους από αυτούς στην ανταγωνιστική σκηνή του παιχνιδιού τράπουλας. Το προηγούμενο έτος ήταν η πρώτη επίσημη έκδοση του συστήματος Οργανωμένου παιχνιδιού που προσφέρεται από το παιχνίδι και υπάρχουν μερικοί αρκετά εντυπωσιακοί αριθμοί που πρέπει να δείτε:

 • 40.805 Εκδηλώσεις Οπλοφορίας
 • 1220 γεγονότα Skirmish σε 2 σεζόν
 • 296 Road to Nationals που προκρίθηκαν παίκτες για 37 Εθνικά Πρωταθλήματα
 • 601 εκδηλώσεις ProQuest που προκρίνουν τους παίκτες για το Pro Tour
 • 30 Battle Hardened
 • 12 κλήσεις σε Indianapolis, Krakow, Taiwan, New Jersey, Las Vegas, Madrid, Sydney, Utrecht, Singapore, Lille, Charlotte και San Jose.
 • 3 Σαββατοκύριακα Παγκόσμιας Πρεμιέρας στο Λας Βέγκας, τη Μαδρίτη και το Σίδνεϊ
 • 2 Pro Tours σε ΗΠΑ και Γαλλία
 • 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Σαν Χοσέ

Σχεδόν ένα εκατομμύριο αγώνες έχουν εγκριθεί μέσω του συστήματος GEM και δεν υπάρχουν ενδείξεις επιβράδυνσης οποιουδήποτε από τα παραπάνω. Το 2022 ήταν η χρονιά που η FaB αποδείχθηκε. Το 2023 μοιάζει με μια χρονιά σταθεροποίησης της τρέχουσας βάσης του παιχνιδιού και δίνοντας στον εαυτό του χώρο να αναπτυχθεί. Όλα αυτά που θα αναφέρω παρακάτω έχουν αναλυθεί σε αυτό το άρθρο από τον δημιουργό του παιχνιδιού James White. Εδώ θα συνοψίσω τα σημαντικά κομμάτια και θα δώσω τα δύο σεντς μου για το θέμα.

Η διαδρομή οργανωμένου παιχνιδιού έχει αναφερθεί λεπτομερώς στο παρελθόν και παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη. Χωρισμένο σε 4 επίπεδα, καθένα από τα οποία παρέχει ένα ορισμένο επίπεδο ανταγωνισμού, από το πιο περιστασιακό έως το πιο ανταγωνιστικό. Ως κοινότητα έχουμε κι εμείς μεγαλώσει, και ως εκ τούτου όλο και περισσότερες τέτοιου είδους εκδηλώσεις βραβεύονται στο κατάστημά μας. Το 2023 θα είναι η πρώτη χρονιά που η Κύπρος θα έχει εκδήλωση ProQuest. Λαμβάνουμε επίσης πιο συχνά προ-κυκλοφορίες και εκδηλώσεις Skirmish. Ως κοινότητα θέλουμε όλοι να βοηθήσετε στη διάδοση αυτού του απίστευτου παιχνιδιού. Είναι ο μόνος λόγος που μπορέσαμε να αναπτυχθούμε με τον ρυθμό που ήμασταν μέχρι τώρα, και ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε να έχουμε όλο και περισσότερες εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

Η ελάχιστη δέσμευση 1 εκατομμυρίου δολαρίων για ανταγωνιστικές εκδηλώσεις έχει τηρηθεί και εξακολουθεί να είναι η υπόσχεση που έχει δώσει η LSS για φέτος.

Το κύριο στοιχείο από την επόμενη ενότητα είναι το γεγονός ότι το LSS λαμβάνει υπόψη τα σχόλια των παικτών και θέλει να βελτιωθεί με τρόπο που να ωφελεί όλους. Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες εταιρείες…

Στόχος τους είναι να έχουν περισσότερο χρόνο παράδοσης για μεγάλα γεγονότα, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να κάνουν πιο άνετα ρυθμίσεις, όπως ταξίδια και διαμονή. Αυτό είναι υπέροχο να το ακούς, ειδικά για μέρη όπως η Κύπρος όπου τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι πάντα ένα μεγάλο εγχείρημα.

Το LSS δεν ήταν σε θέση αυτή τη στιγμή να παράσχει τις πλήρεις λεπτομέρειες όλων των γεγονότων του 2023, αλλά θα μπορούσε να παράσχει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι θα υπάρξουν τρία μεγάλα γεγονότα, το καθένα συνδεδεμένο με μία από τις τρεις μεγάλες κυκλοφορίες της χρονιάς. Θα έχουμε 2 νέα αυτόνομα (πρόχειρα) σετ , ένα από τα οποία θα είναι το προαναφερθέν σετ Outsiders που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Μάρτιο και 1 σετ επέκτασης (μη πρόχειρο) . Κάθε μία από αυτές τις εκδόσεις θα χωριστεί σε «εποχές» με την καθεμία να έχει ένα σημαντικό γεγονός που συνδέεται με αυτήν καθώς και περισσότερα τοπικά προγράμματα. Εδώ είναι η ανάλυση:

Εποχή

Προϊόν

Εκδήλωση Pinnacle

Εποχιακά Προγράμματα

Μάρτιος - Ιούνιος

Εξωτερικοί

Pro Tour 3 (ΗΠΑ)

Road to Nationals, Skirmish Season 6

Ιούλιος - Σεπτέμβριος

Σετ επέκτασης

Εθνικά πρωταθλήματα

Skirmish Season 7

Οκτώβριος - Ιανουάριος

Αυτόνομο Σετ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

ProQuest Σεζόν 4

   

Οι λεπτομέρειες για το Pro Tour δεν είναι ακόμα οριστικές, αλλά θα πραγματοποιηθούν τέλη Απριλίου/αρχές Μαΐου. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον νικητή του ProQuest τον Ιανουάριο. Αυτό το Pro Tour θα έχει συνολική πληρωμή 200.000 $ , αφού δεν θα υπάρξει δεύτερο PT φέτος.

Θα υπάρξουν επίσης περισσότερες εκδηλώσεις Battle Hardened σε όλο τον κόσμο, και παρόλο που δεν περιμένουμε να συμβεί κάτι στην Κύπρο, αυτές οι εκδηλώσεις είναι επιλογές που μπορούμε να εξερευνήσουμε ως κοινότητα για να ταξιδέψουμε.

Οι πληρωμές με μετρητά κλήσεων ανανεώνονται επίσης για να φτάσουν πιο κάτω στην κατάταξη από ό,τι στο παρελθόν. Για να επιτευχθεί αυτό, η LSS εισήγαγε ένα κλιμακωτό σύστημα πληρωμών που βασίζεται στην αναμενόμενη συμμετοχή σε κάθε συμβάν κλήσης.

Περισσότερος χρόνος μεταξύ μιας νέας κυκλοφορίας σετ και των πρώτων μεγαλύτερων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα. Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να αποκτήσουν τις νέες κάρτες που χρειάζονται και επίσης να έχουν αρκετό χρόνο για να δοκιμάσουν νέες στρατηγικές.

Και αυτό είναι όλο για αυτό το άρθρο. Όπως πάντα, μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα για το τι μιλάμε στα σχετικά άρθρα στον επίσημο ιστότοπο της FaB ή αν είστε πολύ τεμπέλης για να διαβάσετε, απλώς περάστε από το κατάστημα και ρωτήστε τον θυρωρό. Είμαι βέβαιος ότι θα έχει όλες τις απαντήσεις και δεν θα έχει τίποτα κακό ποτέ.

Επιστροφή στο ιστολόγιο