Get Ready for Outsiders!

Ετοιμαστείτε για ξένους!

Ακριβώς όταν νομίζαμε ότι η μέρα τελείωσε, το LSS στέλνει ένα τεράστιο σωρό ειδήσεων σχετικά με την επόμενη κυκλοφορία σετ, Outsiders! Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκάψουμε, οπότε ας ασχοληθούμε άμεσα.

Ήρωες:

Όπως όλοι γνωρίζουμε καλά, αυτό το σετ είναι συντακτικό. Αυτό που θα είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία όμως είναι ότι θα έχουμε πολλούς ήρωες από κάθε κατηγορία για να διαλέξουμε! Τώρα επιβεβαιώθηκε ότι αυτό το σετ θα περιέχει 3 κλάσεις, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύεται από 2 ήρωες, φέρνοντάς μας το πρώτο σετ με 6 ήρωες/αρχέτυπα με δυνατότητα σύνταξης.

Πρώτον, βλέπουμε την επανέκδοση του Katsu, του Wanderer, ο οποίος πήρε μια ωραία ώθηση από τις κάρτες "Dynasty". Αυτό σίγουρα επιβεβαιώνει την ύπαρξη σύνθετων καρτών και σε αυτό το σετ. Benji, the Piercing Wind επιστρέφει, σε όλη τη διαδρομή από το "Crucible of War". Ωστόσο, δεν βλέπουμε μια ενήλικη εκδοχή του Benji. Οι παραπάνω ήρωες σίγουρα θα συνοδεύονται από το πρωτότυπο όπλο με την υπογραφή, το Harmonized Kodachi x2, αλλά αυτό είναι απλώς εικασία.


Δεύτερον, άλλη μια ανατύπωση. Η Azalea, Ace in the Hole αποκτά άλλη μια εκτύπωση. Χωρίς νέα εφέ πάνω της, αλλά με ένα εντελώς νέο σύνολο καρτών ranger και υποδείξεις από τον ίδιο τον James White, ο αρχικός Ranger θα πάρει σίγουρα λίγη αγάπη που χρειάζεται.

Τώρα φτάνουμε στα κρεατικά (ή ψάρια;) νέα. Παίρνουμε έναν ολοκαίνουργιο Ranger, ο οποίος, πάρτε αυτό, έχει να κάνει με παγίδες! Το πώς θα λειτουργήσει αυτό και τι σημαίνει αυτό για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσει την υπάρχουσα δεξαμενή καρτών Ranger είναι εικασία του καθενός, αλλά προς το παρόν, πείτε γεια σε ένα πρόσωπο που δεν μπορούσε να αγαπήσει, τον Riptide, τον Lurker του Βαθύς.

Και φτάνουμε στα πιο ζουμερά νέα σχετικά με τους νέους ήρωες, με την κατηγορία που πρωτοπαρουσιάστηκε στο "Dynasty", Assassin. Ολοκαίνουργια κατηγορία, με πολύ χώρο για εξερεύνηση, που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δώσει πολλά αποτελέσματα. Αυτό το σετ σίγουρα θα έχει στόχο να το διορθώσει. Έχουμε ήδη δει την πρώτη μας κάρτα spoiler από την κατηγορία στο τελευταίο άρθρο, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη μιας νέας λέξης-κλειδιού, stealth. Ίσως αυτή η νέα, νεανική μοναδική έκδοση του Arakni να το χρησιμοποιήσει καλά. Το Arakni, Solitary Confinement είναι εδώ για να… έχει το πιο metal όνομα σε όλους τους Rathe.

Η πλοκή πυκνώνει, με το περίεργο παρελθόν της να επαναφέρεται στη μνήμη, η Uzuri, η Switchblade είναι ένας ολοκαίνουργιος ήρωας Assassin. Ο ηγέτης φαίνεται από την τριάδα των απροσάρμοστων που μπορούμε να δούμε στην τέχνη κλειδί. Τι θα κάνει, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε.

Υβριδικές κάρτες:

Είναι κατάλληλο σε ένα σετ που έχει τόσες πολλές διαφορετικές στρατηγικές, τα ίδια τα φύλλα να παραμένουν ευέλικτα κατά τη διάρκεια των ντραφτ επιλογών. Αυτό ανοίγει τις δυνατότητες πρόχειρων σχεδίων και μας δίνει μερικές απίστευτες επιλογές κατασκευής καταστρώματος για κατασκευασμένες μορφές. Η πρώτη κάρτα που έγινε προεπισκόπηση με αυτόν τον μηχανικό είναι ο Codex of Frailty. Μια κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από Assassins όσο και από Rangers. Γνωρίζουμε επίσης ότι τρεις από αυτές τις κάρτες Hybrid θα έχουν παραλλαγές της Marvel με κάποια άρρωστη (λογοπαίγνια) τέχνη, που θα περιλαμβάνει τις τρεις ασθένειες που μαστίζουν τα λάκκους.

Προέκδοση:

Φιλοξενούμε μια εκδήλωση πριν από την κυκλοφορία! Ναι. 18 Μαρτίου. Ειναι εδω. Τα εισιτήρια έρχονται σύντομα. Εμφανίζομαι. Παίξτε μερικά σφραγισμένα. Δεν υπάρχουν ακόμα νέες πληροφορίες για οτιδήποτε άλλο λαμβάνει χώρα για προέκδοση, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Με 6 ήρωες από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε και υβριδικές κάρτες να είναι κάτι, καλύτερα να είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη σφραγισμένη πισίνα σας, γιατί υποπτεύομαι ότι θα δούμε πολλή παράλυση ανάλυσης.

Πληροφορίες έκδοσης:

Έχουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του σετ:

  • Κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου
  • Η σεζόν προεπισκόπησης ξεκινά στις 4 Μαρτίου
  • Σετ καρτών 239
    • 1 Μύθος
    • 5 Θρυλικό
    • 31 Μεγαλοπρεπής
    • 51 Σπάνιες
    • 128 Κοινά
    • 20 μάρκες
    • 3 Θαύματα
  • Περιέχει κρύα φύλλα
  • 6 Καταστρώματα Blitz
    • 1 για κάθε έναν από τους νεαρούς ήρωες του σετ
  • Όλα τα προϊόντα από αυτό το σετ θα κυκλοφορήσουν επίσης στα γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Αυτό περίπου το καλύπτει. Θα σας φέρουμε όλες τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τους "Outsiders". Εν τω μεταξύ, θυμηθείτε να συνεχίσετε την εξάσκηση, γιατί η σεζόν ProQuest πλησιάζει και σύντομα θα φιλοξενήσουμε την πρώτη ανταγωνιστική εκδήλωση FaB στη χώρα! Προκρατήστε εισιτήρια εδώ !

Επιστροφή στο ιστολόγιο