Yu-Gi-Oh October Update

Yu-Gi-Oh Ενημέρωση Οκτωβρίου

Ένας νέος βασικός ενισχυτής αναδύεται μπροστά μας με το Age of Overlord (AGOV) που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου (18η για τα καταστήματα OTS). Παρουσιάζοντας νέα αρχέτυπα όπως το Horus και το Diabellestar, καθώς και τη συνεχή υποστήριξη για υπάρχοντα αρχέτυπα όπως τα Visas Starfrost, Snake Eyes και Supreme King Z-ARC.
Μπορείτε να βρείτε όλα τα Yu-Gi-Oh μας! εκδηλώσεις στη νέα ειδική σελίδα εδώ.
Το πλήρες σετ περιέχει 101 κάρτες:
  • 10 Secret Rares
  • 14 Ultra Rares
  • 26 Super Rares
  • 50 Κοινά
(24 από αυτές τις κάρτες είναι επίσης διαθέσιμες ως Quarter Century Secret Rares και 1 ειδική κάρτα είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ ως Quarter Century Secret Rare!)

AGOV Premier! Εκδήλωση:

Το κατάστημα θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2 ειδικές εκδηλώσεις πριν από την κυκλοφορία των σετ, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να συλλέξουν κάρτες AGOV από νωρίς, καθώς και να έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για ειδικά σπόιλ! Το spoils είναι ένα ειδικό χαλί και κάρτα προώθησης που διατίθενται μόνο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Εκδηλώσεις κυκλοφορίας 25th Anniversary Booster:

Φέτος γιορτάζουμε τα 25α γενέθλια του παιχνιδιού καρτών Yu-Gi-Oh. Για να γιορτάσει την επανακυκλοφορία των ενισχυτών Legend of Blue Eyes White Dragon, Metal Raiders, Spell Ruler, Pharaoh's Servant και Invasion of Chaos, το κατάστημα θα διοργανώσει ειδικές εκδηλώσεις δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν αυτό το ξεχωριστό χαλάκι.
Επιστροφή στο ιστολόγιο