Yo-Ji, Σου Δα

Yo-Ji, Σου Δα

Ω, μπορώ να ακούσω τους στεναγμούς και τις αποδοκιμασίες από όλη την οθόνη…

Νέα ανάρτηση ιστολογίου για το FaB, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τι νέο υπάρχει για αυτόν τον μήνα. Πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς και πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην κυκλοφορία του Dynasty. Τη στιγμή της κυκλοφορίας αυτού του άρθρου, έχουμε ολοκληρώσει τη σεζόν του Οκτωβρίου και είμαστε σταθερά κολλημένοι στις θέσεις μας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει αυτή την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022. Διεξάγεται στο Σαν Χοσέ στις ΗΠΑ, οπότε βεβαιωθείτε Τα ρολόγια σας είναι στημένα, τα σνακ είναι έτοιμα και τα σημειωματάριά σας διαθέσιμα. Η αφρόκρεμα της καλλιέργειας θα εκτεθεί στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Flesh and Blood και όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε!

Εκδηλώσεις οπλισμού:

Με τον νέο μήνα, έρχονται νέες προσφορές για χρήση κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων Armory. Για τα επόμενα τέσσερα Armouries, μπορείτε να κερδίσετε ένα Cold Foil Yoji, Royal Protector. ο τελευταίος ήρωας φύλακας που εντάχθηκε στο ρόστερ και ο πρώτος νεαρός ήρωας στο παιχνίδι που έχει 22 υγειά! Από την 7η έως τη 2η θέση θα επιλεγούν μεταξύ 2 από κάθε τιμή pitch εκτεταμένης τέχνης rainbow foil Blessing of Aether. Στο τέλος του μήνα, ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους που κέρδισε κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν θα λάβει ένα Imperial Edict playmat.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει στη σελίδα μας με τις εύχρηστες εκδηλώσεις, υπάρχει μια μικρή σύγχυση κατά την πρώτη κιόλας εβδομάδα οπλοστάσιο του μήνα. Αντί να φιλοξενήσουμε μια εκδήλωση Armory όπως κάνουμε συνήθως τη Δευτέρα (διαβάστε για αλλαγές στο κανονικό μας πρόγραμμα), θα την έχουμε το Σάββατο, 12 . Ο λόγος για αυτή την αλλαγή είναι για το ειδικό Dynasty Weekend Armory. Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του τελευταίου σετ, Dynasty, φιλοξενούμε μια ειδική εκδήλωση Armory.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, θα διανεμηθούν οι ίδιες προσφορές όπως περιγράφονται παραπάνω, αλλά θα υπάρχει ελαφρώς υψηλότερο κόστος συμμετοχής και ένα αυξημένο έπαθλο, με μερικές επιπλέον προσφορές. Επιπλέον, ο νικητής της εκδήλωσης θα έχει την επιλογή μεταξύ ενός sweet Dynasty playmat και ένα ακόμα πιο γλυκό εναλλακτικό Regicide (το οποίο μπορείτε να δείτε στην επόμενη ενότητα) . Ο φιναλίστ θα λάβει την επιλογή που δεν έγινε από τον νικητή. Ένας άλλος τυχαίος τυχερός συμμετέχων θα λάβει επίσης μια προσφορά Regicide. Αυτή θα είναι επίσης η πρώτη μας εγγραφή παιχνιδιού Blitz στο κατάστημα.

Το κατάστημα έχει εξασφαλίσει μια σειρά από κουτιά ενίσχυσης εγκαίρως για την κυκλοφορία του σετ, με περισσότερα να έρχονται σύντομα στη συνέχεια. Για το ειδικό Dynasty Blitz Armory που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου, αν φτάσετε αρκετά νωρίς στο κατάστημα, μπορείτε να παραλάβετε τα Booster Booster Booster Dynasty (όσο εξαντλούνται τα αποθέματα) και να ανοίξετε τα πακέτα για να ενημερώσετε την τράπουλα σας πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Επιπλέον, ο αγαπημένος μας Gatekeeper θα τραβήξει φωτογραφίες της εκδήλωσης για να τις μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια ευκαιρία να κερδίσει η κοινότητά μας επιπλέον διαφημιστικά αντικείμενα από τη Dynasty. Μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτή την προσπάθεια κοινοποιώντας φωτογραφίες από την εκδήλωση με το hashtag #fabDynasty . Όλες οι λεπτομέρειες για το Dynasty Armory Weekend θα βρείτε εδώ .

Ίσως λοιπόν αναρωτιέστε τι θα γίνει με την 7η Νοεμβρίου. Πρώτα απ 'όλα, μεταφέρουμε επίσημα τις καθημερινές εκδηλώσεις Flesh & Blood στις Τρίτες , καθώς είναι πιο κατάλληλες για μεγαλύτερη προσέλευση. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη κανονικά προγραμματισμένη εκδήλωση αυτού του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα φιλοξενούμε μια εκδήλωση Uprising Draft on-demand (τροποποιητής x1 XP) η οποία θα μοιράσει διαφημιστικό υλικό από το κιτ Iyslander του περασμένου μήνα. Αυτό δεν πρόκειται να χαρακτηριστεί ως εκδήλωση Οπλοφορίας. Το Uprising γίνεται γρήγορα το πιο δημοφιλές σετ της κοινότητάς μας και καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, ελπίζουμε ότι τα μελλοντικά σετ θα παρέχουν πιο απίστευτα περιβάλλοντα σχεδίασης για να βυθίσουμε τα δόντια μας.

Η δυναστεία είναι σχεδόν εδώ και ο αυτοκράτορας είναι νεκρός!:

Το Dynasty λοιπόν βγαίνει σε λίγες μέρες ακόμα! Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι, καθώς αυτό το σετ είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνήσει τα πράγματα μαζικά. Σε συνδυασμό με όλες τις πληροφορίες και τα σημεία LL που δόθηκαν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και των συνοδευτικών γεγονότων, το meta σίγουρα θα ανατραπεί ανάποδα και μέσα προς τα έξω! Ο Briar θα μπορούσε να περιστρέφεται εκτός CC, ο Oldhim θα μπορούσε να εναλλάσσεται από το Blitz, υπάρχει μια ανακοίνωση B&R που έχει προγραμματιστεί για την εβδομάδα μετά το Worlds, και ολοκληρώνοντας όλα, το Dynasty πέφτει μόλις λίγες μέρες μετά, παρουσιάζοντας μια δέσμη νέων εργαλείων για όλες οι τάξεις, αλλά και μια ολοκαίνουργια τάξη από κοινού. Οι δολοφόνοι είναι εδώ για να σκοτώσουν . Είναι τρέλα!

Παιχνίδι:

Ως τελευταία μας σημείωση για την ανακοίνωση αυτού του μήνα, μπορείτε να βρείτε την πρώτη μας ηχογράφηση παιχνιδιού FaB από τον τελικό του CC Armory αυτής της εβδομάδας, μεταξύ του Αλέξανδρου Μοδέστου και του Νικολά Λαζαρίδη, οι οποίοι και οι δύο έχουν δώσει με χαρά τις λίστες τους. Μια επική μάχη μεταξύ του Iyslander και του Dash που είμαστε σίγουροι ότι θα σας δώσει κάποιες γνώσεις για το πώς λειτουργούν αυτοί οι ήρωες, ίσως προετοιμάζοντάς σας για τυχόν μελλοντικές συναντήσεις εναντίον τους.

Επιστροφή στο ιστολόγιο