Flesh & Blood News Galore!

Flesh & Blood News εν αφθονία!

Το Flesh & Blood έχει δείξει ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη, τόσο από την άποψη του παιχνιδιού, αλλά και από την ισχυρή κοινότητά του. Το παιχνίδι ανθεί και θέλουμε να το πάμε στο επόμενο επίπεδο για την κυπριακή κοινότητα. Η σημερινή ανακοίνωση θα καλύψει τα γεγονότα του μήνα σε σχέση με το F&B, αλλά και ορισμένα σημαντικά επερχόμενα προϊόντα και ορόσημα.

Εκδηλώσεις:

Αυτόν τον μήνα δείχνουμε την αγάπη μας για τους Illusionists (και τους συχνά παρεξηγημένους Ρέιντζερς μας) χρησιμοποιώντας το ακόλουθο υλικό υποστήριξης βραβείων κατά τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης της Δευτέρας Armory:

  • 1 Κρύο φύλλο αλουμινίου Haze Bending
  • 1 Περνώντας Μιράζ Cold Foil
  • 1 Cold Foil Pierce Reality
  • 6 Εκτεταμένη τέχνη Rainbow Foil Release the Tension (2 από κάθε τιμή βήματος)

Όλα αυτά τα βραβεία θα προστεθούν στο κανονικό prize pool των ενισχυτικών πακέτων και οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ όλων των αναγραφόμενων προωθητικών ενεργειών, ένα προς ένα, με προτεραιότητα που δίνεται στον παίκτη με τη μεγαλύτερη σπορά. Στο τέλος του μήνα, ένα παιχνίδι Shimmer of Silver θα δοθεί στον παίκτη με την υψηλότερη βαθμολογία για την περίοδο των γεγονότων.

Καλωσορίσατε νέοι παίκτες:

Εκτός από τις τακτικές εκδηλώσεις μας Δευτέρας Armory, αυτόν τον μήνα θα φιλοξενήσουμε επίσης μια ειδική εκδήλωση Learn to Play. Αυτή είναι μια εκδήλωση που είναι εντελώς δωρεάν και ενθαρρύνουμε νέους παίκτες να έρθουν και να μάθουν πώς να παίζουν. Διαλέξτε τον ήρωα που σας ταιριάζει καλύτερα και μάθετε πώς να πολεμάτε στα πεδία του Rathe. Θα δοθούν προσφορές σε όλους όσους έρθουν να παίξουν και ένας τυχερός νέος παίκτης θα λάβει ένα γλυκό «Blossoming Spellblade» για να το πάρει σπίτι! Οι έμπειροι παίκτες μας και ο αγαπημένος μας Gatekeeper θα είναι εκεί για να σας διδάξουν όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να ξεκινήσετε και να λύσετε οποιεσδήποτε καίριες απορίες σας.

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε για αυτό το γεγονός, αλλά θέλετε να μάθετε πώς να παίζετε Flesh & Blood, απλώς στείλτε μας μήνυμα σχετικά και θα βρούμε την πρώτη διαθέσιμη μέρα για να έρθετε και να σας δοθεί η πλήρης θεραπεία. Από τις 14 Μαΐου, το κατάστημα θα φιλοξενεί κάθε νεαρό ήρωα του παιχνιδιού, με ένα εύχρηστο γράφημα που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον ήρωα που σας ταιριάζει και να πολεμήσετε τον θυρωρό. Θα σας παρασχεθεί μια τράπουλα για το σχήμα "Commoner" που διοργανώθηκε πρόσφατα και κάθε νέος παίκτης που θα κερδίσει καλύτερα τον θυρωρό θα λάβει μια ειδική κάρτα προσφοράς.

Πακέτο Ιστορικού 1:

Επειδή το Legend Story Studios ακούει τους παίκτες και την ανάγκη τους για επανεκδόσεις, το History Pack 1 κυκλοφορεί διεθνώς στις 6 Μαΐου. Σε αυτά τα πακέτα θα βρείτε αγαπημένες κάρτες από τα τρία πρώτα σετ του παιχνιδιού «Welcome to Rathe», «Arcane Rising» και «Crucible of War», διευκολύνοντας την πρόσβαση στις κάρτες που χρειάζεστε για τις τράπουλες που θέλετε να παίξετε. Το σετ δεν περιέχει κάρτες με αλουμινόχαρτο και όλες οι κάρτες που θα βρεθούν θα έχουν λευκό περίγραμμα. Έχετε το νου σας για αυτά τα πακέτα στο κατάστημα, διαθέσιμα με μόλις 4 ευρώ το καθένα.

Κλασικές μάχες: Rhinar εναντίον Dorinthea:

Θέλετε εσείς και ένας φίλος σας να πηδήξετε μαζί στο παιχνίδι και να τα βγάλετε μεταξύ σας στο διηνεκές; Τότε αγόρι σου έχουμε μόνο το πράγμα για σένα. Το Classic Battles είναι μια ολοκαίνουργια σειρά προϊόντων για το Flesh & Blood που απευθύνεται σε παίκτες που θέλουν να μπουν στο παιχνίδι με μερικές νέες ανατροπές σε υπάρχοντες ήρωες, φέρνοντας τον ανταγωνισμό τους στο προσκήνιο. Κυκλοφορώντας στις 27 Μαΐου, το Classic Battles: Rhinar Vs Dorinthea επιτρέπει σε εσάς και έναν φίλο σας να διεξάγετε πόλεμο χρησιμοποιώντας τους αρχικούς ήρωες Brute και Warrior του παιχνιδιού, οι οποίοι διαθέτουν μερικές αποκλειστικές κάρτες που διατίθενται μόνο μέσω αυτού του προϊόντος, καθώς και κάποιο δύσκολο εξοπλισμό κρύου φύλλου.

.

.

Και μόνο για να το βάλουμε κρυφά τόσο προσεκτικά… φιλοξενούμε ένα Uprising Pre-Release babyyyyy! Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα.

Επιστροφή στο ιστολόγιο