Uprising is Upon Us - Dromai

Uprising is Upon Us - Dromai

Η εξέγερση είναι πάνω μας! Αν και με κάποια καθυστέρηση, είμαστε τώρα έτοιμοι να εμβαθύνουμε στο πιο πρόσφατο σετ Flesh and Blood, με τρεις ήρωες που φέρνουν όλοι τις δικές τους μοναδικές ανατροπές σε υπάρχοντες ήρωες, μαζί με μια ολοκαίνουργια λέξη-κλειδί για ταλέντο. Δρακωνικός.

Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά σε έναν από τους τρεις ήρωες.

Δρόμαι:

Επιτέλους βλέπουμε το δεύτερο Illusionist του παιχνιδιού μας. Αυτή μπορεί να μην έχει ένα σωρό αγγέλους και αύρες για να προστατεύσει τον εαυτό της και να κατατροπώσει τον αντίπαλό σας, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικούς ισχυρούς συμμάχους Dragon, που μπορεί να είναι ή να μην είναι αποκύημα της φαντασίας του αντιπάλου σας!


Πρώτα από όλα, η ίδια η Dromai έχει 4 Intellect και η νεανική της εκδοχή έχει 20 υγεία, όπως είναι το σύνηθες για τους περισσότερους ήρωες. Κάθε φορά που δίνετε μια κόκκινη κάρτα (δηλαδή μια κάρτα με μια κόκκινη λωρίδα στο επάνω μέρος ή μια τιμή ύψους 1), δημιουργείτε ένα διακριτικό Ash. Τα ίδια τα κουπόνια της τέφρας δεν κάνουν τίποτα, αλλά μπορούν να μετατραπούν σε ισχυρούς συμμάχους από άλλες κάρτες. Επιπλέον, αν έχετε παίξει μια κόκκινη κάρτα σε αυτή τη σειρά, οι δράκοι σας έχουν πάει ξανά ενώ επιτίθενται σε αυτή τη σειρά. Το συμβολικό της όπλο, διαθέσιμο για όλα τα περιορισμένα παιχνίδια, είναι το Storm of Sandikai. Όπως θα δείτε σύντομα, οι δράκοι σύμμαχοί της δεν έχουν δράση Attack. Αυτό συμβαίνει επειδή το όπλο της είναι αυτό που επιτρέπει στη Dromai να διοικήσει τους Δράκους της στη μάχη.

Μερικοί συνηθισμένοι τρόποι με τους οποίους η Dromai μπορεί να μετατρέψει τις μάρκες Ash γύρω της σε χρήσιμους συμμάχους είναι με κάρτες όπως το Rake the Embers, οι οποίες όχι μόνο δημιουργούν Ash, αλλά το μετατρέπουν και σε Aether Ashwing. Το Transform είναι μια νέα λέξη-κλειδί στο Flesh & Blood. Στην περίπτωση του Dromai, όταν μετασχηματίζετε ένα διακριτικό Ash, το τοποθετείτε κάτω από τον σύμμαχο που μόλις δημιουργήσατε και μέσω της λέξης κλειδιού Υλικό , δίνει στη νέα κάρτα τη λέξη-κλειδί Phantasm που εισήχθη για πρώτη φορά στο Monarch.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας πιο ισχυρής ικανότητας μετασχηματισμού. Το Invoke Vynserakai σάς επιτρέπει να μετατρέψετε ένα Ash που ελέγχετε σε Vynserakai, το οποίο είναι ένα αγρόκτημα πιο επικίνδυνο σύμμαχος από το μύλο σας Aether Ashwings. Όπως έχουμε σημειώσει με το όπλο της Dromai, οι σύμμαχοί της δεν μπορούν να επιτεθούν μόνοι τους. Οι σύμμαχοι μπορούν να επιλεγούν ως στόχος επίθεσης από αντίπαλο ήρωα, αλλά δεν μπορούν να αμυνθούν, καθώς θα μπορούσατε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας κανονικά, χρησιμοποιώντας την αμυντική αξία σε κάρτες κ.λπ. καταστράφηκε και τοποθετήθηκε στο σωρό σας. Το διακριτικό Ash που βρίσκεται κάτω από αυτό αφαιρείται από το παιχνίδι. Εάν ένας σύμμαχος δεν υποστεί αρκετή ζημιά για να τον καταστρέψει, επιστρέφει σε πλήρη υγεία στο τέλος της τρέχουσας στροφής.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συλλογή καρτών για το Uprising εδώ για περισσότερες από τις μοναδικές κάρτες και τις συνέργειες του Dromai. Αύριο θα ρίξουμε μια ματιά σε ένα γνώριμο πρόσωπο με την πλήρη κυκλοφορία του Iyslander μετά το teaser που λάβαμε στο Everfest.

Επιστροφή στο ιστολόγιο