Trapped Out

Παγιδευμένος έξω

Νέος μήνας, νέα πράγματα. Η άνοιξη κυλά, αλλά φέτος θα πρέπει να προσέχετε να μην… ξεπηδήσετε παγίδες ενώ περιηγείστε στα ύπουλα σοκάκια των Pits. Ελάτε μαζί μας καθώς ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα τα συναρπαστικά νέα της Flesh & Blood που έχουμε για τον Μάρτιο!

Εκδηλώσεις οπλισμού:

Όπως πάντα, ένας νέος μήνας σημαίνει νέες δροσερές προσφορές για να δώσετε. Με το Outsiders να κυκλοφορεί επίσης κατά τη διάρκεια του μήνα, έχουμε μια κρυφή κορύφωση στα πράγματα που έρχονται. Οι νικητές στην εκδήλωση Armory του μήνα θα λάβουν ένα ολοκαίνουργιο τόξο, το Barbed Castaway. Οι παίκτες από τη 2η έως την 7η θέση λαμβάνουν την επιλογή τους από τις αντιδράσεις επίθεσης που προκαλούνται από ασθένειες. Δύο από καθεμία από τις ακόλουθες τρεις επιλογές (αλλά όχι τα διακριτικά τους):

  • Spike with Frailty
    • Frailty Token: Τα φύλλα δράσης επίθεσης που παίζονται από οπλοστάσιο και επιθέσεις με όπλα έχουν -1ATK. Στην αρχή της τελικής σας φάσης, καταστρέψτε το Frailty.
  • Spike with Bloodrot
    • Bloodrot Pox Token: Στην αρχή της τελικής σας φάσης, καταστρέψτε το Bloodrot Pox και μετά σας προκαλεί 2 ζημιές εκτός και αν πληρώσετε 3.
  • Αιχμή με αδράνεια
    • Token Inertia: Στην αρχή της τελικής σας φάσης, καταστρέψτε την Inertia και, στη συνέχεια, βάλτε όλα τα φύλλα από το χέρι και το οπλοστάσιό σας στο κάτω μέρος της τράπουλας σας.
0

Επιπλέον, ο παίκτης με τα περισσότερα XP που κέρδισε κατά τη διάρκεια του μήνα θα λάβει ένα Uzuri, Switchblade playmat.

Τέλος, όσο διαρκούν τα αποθέματα, σε κάθε εκδήλωση Armory που συμμετέχετε αυτόν τον μήνα, κάθε παίκτης λαμβάνει 1 εσφαλμένη έκδοση μιας από τις παγίδες του Crucible of War.

*Λάβετε υπόψη ότι οι προσφορές οπλοστασίων για αυτόν τον μήνα θα είναι διαθέσιμες πιο κοντά στις 18 του μήνα και δεν θα είναι διαθέσιμες για τις πρώτες 2 εκδηλώσεις Armory του μήνα.

Outsiders Προ-κυκλοφορία:

Έρχεται για άλλη μια φορά η προέκδοση! Το τελευταίο που είχαμε ήταν μέχρι το τέλος στο Uprising, και η μορφή για τους Outsiders φαίνεται πολύ, πολύ καλύτερη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναλύσουμε τις πλήρεις λεπτομέρειες της περιορισμένης μορφής του πιο πρόσφατου σετ, οπότε μείνετε συντονισμένοι για μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ημερομηνία: 18/03/2023

Ώρα: 11:20 π.μ

Μορφή: Outsiders Sealed Deck

Είσοδος: 30€

Υποστήριξη βραβείων:

  • Διπλό κανονικό πακέτο ενίσχυσης Βραβείο Υποστήριξη. Προσφορές.
  • Ο νικητής λαμβάνει ένα Uzuri Cold Foil και ένα Pitts Playmat. Δύο άλλοι τυχαίοι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσης έναν από αυτούς.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα διπλής όψης κουπόνι Cold Foil Blood Rot / Frailty καθώς και ένα διπλής όψης κουπόνι Cold Foil Inertia / Ponder.
  • Ο πρώτος παίκτης κερδίζει δύο γύρους χρησιμοποιώντας διαφορετικούς ήρωες κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, θα λάβει ένα Uzuri Switchblade playmat. Εάν κανένας παίκτης δεν το κάνει αυτό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το playmat θα δοθεί σε έναν τυχαίο συμμετέχοντα.
  • Ένας τυχαίος παίκτης θα βραβευτεί επίσης με μια επιλογή για οποιοδήποτε από τα playmats από τη συλλογή του καταστήματος!

Έκδοση Outsiders:

Το Outsiders κυκλοφορεί επίσημα στις 24 Μαρτίου. Μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε γλυκό νέο χαρτόνι κάνοντας προπαραγγελία. Διαθέσιμα πακέτα ενίσχυσης, ενισχυτικά κουτιά και ολοκαίνουργια καταστρώματα Blitz !

Μιλώντας για το Blitz, είναι καλύτερο να συνεχίσετε την πρακτική σας, γιατί η 6η σεζόν του Skirmish είναι προ των πυλών, και υπάρχουν μερικά απίστευτα γλυκά promos για αρπαγή. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό στην ανακοίνωση του επόμενου μήνα.

Trap Erratas:

Όπως αναφέρθηκε εν συντομία προηγουμένως, οι τρεις αρχικές κάρτες παγίδας από το Crucible of War έχουν καταστραφεί. Πριν από αυτήν την αλλαγή, η ταξινόμηση «Trap» σήμαινε ότι τα φύλλα με αυτήν μπορούσαν να παιχτούν μόνο από το οπλοστάσιο. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Οι παγίδες μπορούν να παιχτούν από οπουδήποτε, αρκεί να τηρούν τυχόν περιορισμούς που είναι τυπωμένοι στην ίδια την κάρτα. Οι αρχικές τρεις παγίδες έχουν λάβει "μπορεί να παιχτεί μόνο από το οπλοστάσιο" ως εγγενές κείμενο στην κάρτα, αντί για κείμενο υπενθύμισης. Αυτό σημαίνει ότι οι αρχικές παγίδες λειτουργούν λειτουργικά ακριβώς όπως πριν, αλλά οι νέες παγίδες μπορεί να μην έχουν αυτόν τον περιορισμό, όπως η εξαιρετικά ισχυρή εξειδίκευση Riptide, Collapsing Trap.

Το κατάστημα έχει λάβει 12 αντίγραφα από καθεμία από τις τρεις αρχικές παγίδες, (Tripwire Trap, Pitfall Trap, Rockslide Trap), τα οποία περιλαμβάνουν το νέο κείμενο, το οποίο θα διανεμηθεί όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη ενότητα.

Οργανωμένες Ειδήσεις Play:

Λάβαμε επίσης κάποιες πληροφορίες σχετικά με εκδηλώσεις Οργανωμένου παιχνιδιού για το εγγύς μέλλον, οπότε ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Υπάρχουν 2 εκδηλώσεις Calling στην Ευρώπη που λαμβάνουν χώρα στο εγγύς μέλλον. Το πρώτο είναι στα μέσα Μαΐου στην Αμβέρσα του Βελγίου με το CC να είναι η μορφή επικεφαλίδας. Το δεύτερο Calling που ανακοινώθηκε για την Ευρώπη πραγματοποιείται στο Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Ιουλίου. Αυτό είναι επίσης CC. Μερικοί από εμάς σχεδιάζουμε να παρακολουθήσουμε το τελευταίο, οπότε αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, ενημερώστε μας.

Τέσσερα γεγονότα Battle Hardened έχουν επίσης ανακοινωθεί. Ένα στη Γερμανία στις αρχές Ιουνίου και άλλα τρία στις ΗΠΑ (Ρίτσμοντ, Πίτσμπουργκ, Σολτ Λέικ Σίτι) Όλα εκτός από το τελευταίο είναι επίσης CC. Πολλοί πόντους LL που θα κερδίσετε τους επόμενους μήνες, γι' αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αποτελέσματα αυτών των γεγονότων για τυχόν σημαντικές αναταράξεις.

Επιστροφή στο ιστολόγιο