The Time for Champions

Ώρα για Πρωταθλητές

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!: Θα ξεκινήσουμε τη μέρα μας με το μοντέρνα κατασκευασμένο τμήμα του τουρνουά, το οποίο ακολουθεί το ντραφτ. Το αντίο που απονεμήθηκε στο FNM της Παρασκευής θα χρησιμοποιηθεί για τον πρώτο γύρο του σύγχρονου.

Οι ήχοι της μάχης αντηχούν για άλλη μια φορά μέσα από τις πύλες του Isengard. Que η επική μουσική!

Ο πεσμένος, αλλά όχι ηττημένος, Πύλης προτρέπει για έλεος καθώς και εσείς έχετε έρθει να διακυβεύσετε την αξίωσή σας ως πρωταθλητής αυτών των εδαφών. Κοροϊδεύεις τα ασήμαντα σχόλιά του και βάζεις το όπλο σου στο τραπέζι ντυμένο με playmat. Θα βγείτε νικητές. Θα νικήσετε όλους εκείνους που σας εναντιώνονται. Θα γίνετε ο επόμενος Magic: ο Εθνικός Πρωταθλητής του Gathering!

Αυτό ήταν κάπως πιο δραματικό από όσο χρειαζόταν, έτσι δεν είναι; Δεν πειράζει. Αυτό είναι το σήμα μιας νέας εποχής. Ώρα για πρωταθλητές. Θα διεξάγετε πόλεμο στο όνομα της γλυκιάς νίκης, σε 3 γύρους του Innistrad: Midnight Hunt draft, ακολουθούμενοι από 3 γύρους Modern Constructed, με περικοπή σε ένα μόνο αποκλειστικό top 4 (ή top 8). Μέσα από τα ερείπια της καταστροφής που υπάρχουν τριγύρω, θα στεφθείτε ο καλύτερος των καλύτερων, διεκδικώντας το δικαίωμα που κερδίσατε με κόπο να ονομάζεστε: Εθνικός Πρωταθλητής.

Ο Isengard είναι περήφανος που ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Magic: the Gathering National Championship. Ένα ανταγωνιστικό γεγονός υψηλού επιπέδου, με το μεγαλύτερο έπαθλο της χρονιάς και την πρώτη ευκαιρία για έναν επίδοξο αγωνιζόμενο να γίνει ο επόμενος Εθνικός Πρωταθλητής.

Τι σημαίνει να είσαι Εθνικός Πρωταθλητής;

Ο τίτλος του Εθνικού Πρωταθλητή δεν θα έρθει εύκολα. Ούτε θα κρατηθεί εύκολα. Φέρει επίσης ευθύνες που εξυπηρετούνται μόνο για όσους έχουν δει την κορυφή. Ξέρεις τι λένε, με μεγάλη δύναμη…

Φυσικά θα σας περιμένει ένα τρόπαιο για να το διεκδικήσετε και μπορείτε να το δείτε στους χώρους του καταστήματος μέχρι να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Όποιος κατέχει το τρόπαιο, κατέχει το πρωτάθλημα και όποιος κατέχει το πρωτάθλημα κερδίζει τα ακόλουθα προνόμια:

 • Έκπτωση 10% σε όλο το κατάστημα
 • Κέρδη Double League. Θα κερδίζετε κάθε έπαθλο από κάθε επίπεδο πρωταθλήματος που φτάνετε δύο φορές.
 • Προκράτηση θέσης για όλες τις εκδηλώσεις που συμμετείχαν.
 • Τα Draft Boosters που κερδίζονται κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων μετατρέπονται σε Set Boosters.

Αλλά ως πρωταθλητής έχετε τώρα έναν στόχο στην πλάτη σας. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά προς το παρόν να το ξέρεις, επίδοξος πρωταθλητής: ΟΛΟΙ θα κυνηγούν το στέμμα σου!

Λεπτομέρειες εκδήλωσης για την εκδήλωση Nationals που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2021:

 • Κόστος συμμετοχής: 25 €
 • Ώρα έναρξης: 11:15. Αυτή είναι μια αυστηρή ώρα έναρξης για την εκδήλωση. Οι παίκτες που φθάνουν αργότερα από αυτήν την ώρα δεν θα επιτρέπεται να συμμετάσχουν. Διαβάστε για ένα πλήρες πρόγραμμα.
 • Μορφή: 3 γύροι Innistrad: Midnight Hunt Draft ακολουθούμενοι από 3 γύρους Modern Constructed (4 γύροι σε περίπτωση περισσότερων από 15 παικτών). Οι κορυφαίοι 4 παίκτες (8 παίκτες σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι από 15 συμμετέχοντες) θα παίξουν στη συνέχεια αγώνες αποκλειστικής κατασκευής μέχρι να στεφθεί Πρωταθλητής.
 • Έπαθλα: Κάθε παίκτης προσθέτει περισσότερα από 4 ενισχυτικά στο έπαθλο!
  • Όλες οι θέσεις λαμβάνουν βραβεία, αλλά όσο καλύτερα τα καταφέρετε, τόσο περισσότερα βραβεία θα κερδίσετε. Σας εγγυάται 1 ενισχυτικό πακέτο ανεξάρτητα από την τελική θέση.
  • Τριπλοί πόντους προς τη βαθμολογία σας στο πρωτάθλημα. Η τέλεια ευκαιρία να κερδίσετε ένα τεράστιο κύμα πόντων σε ένα μόνο γεγονός!
  • 1 "Modern Horizons 2" Set Booster προστίθεται στο έπαθλο για κάθε 2 συμμετέχοντες
  • Οι παρακάτω προσφορές θα είναι μέρος του έπαθλου: 1 Inkmoth Nexus ανά 4 παίκτες, 1 Flooded Strand, 1 Mana Confluence και 1 Abrupt Decay.
  • Άλλο διαφημιστικό υλικό μπορεί να προστεθεί στο έπαθλο ανάλογα με την προσφορά.
  • Το τρόπαιο του Πρωταθλήματος και τα προνόμια στον Εθνικό Πρωταθλητή!
 • Οι αγώνες του κορυφαίου πίνακα κατά τη διάρκεια του top8/4 θα καταγραφούν, θα σχολιαστούν και θα αναρτηθούν στις σελίδες και τον ιστότοπό μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Σημειώστε ότι πρόκειται για εκδήλωση διαγωνιστικού επιπέδου . Θα πρέπει να στοχεύετε να παίζετε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά, να ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνονται από τους διοργανωτές και τους κριτές, να δίνετε μεγάλη προσοχή στα χρονικά όρια, να παίζετε σε λογικό ρυθμό, να παρέχετε σωστές λίστες για τα ντραφτ και τα κατασκευασμένα τράπουλά σας κ.λπ.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

 • 10:00 π.μ.: Το Κατάστημα θα είναι ανοιχτό αυτήν την ώρα. Μπορείτε να έρθετε να κουβεντιάσετε με άλλους, να πιείτε έναν καφέ και γενικά να συζητήσετε μέχρι να ξεκινήσει η εκδήλωση.
 • 11:15: Η επίσημη ώρα έναρξης της εκδήλωσης. Οποιοσδήποτε παίκτης δεν έχει φτάσει μέχρι αυτή την ώρα δεν θα επιτρέπεται να συμμετάσχει. Οι διοργανωτές και οι κριτές θα μοιραστούν τυχόν τελικές οδηγίες. Θα συλλέξουν τις λίστες καταστρωμάτων σας για το κατασκευασμένο τμήμα του τουρνουά. Περισσότερες πληροφορίες για τα decklists θα κοινοποιηθούν σε μελλοντική ανακοίνωση.
 • 11:25: Θα καθίσετε στα draft pods σας και θα σας δοθούν 3 Draft Boosters καθώς και μια draft decklist. Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμπλήρωσης μιας πρόχειρης λίστας καταστρωμάτων θα αναρτηθούν στην επόμενη ανακοίνωση καθώς και θα εξηγηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
 • 11:30: Ξεκινά το προσχέδιο της εκδήλωσης. Οι κριτές θα τηρούν αυστηρό χρονικό όριο για τη διάρκεια κάθε επιλογής. Μπορείτε να δείτε εδώ πόσο καιρό θα πρέπει να σκεφτείτε για κάθε επιλογή. Πρέπει να έχετε περάσει όλα τα φύλλα στον επόμενο παίκτη πριν καλέσετε την ώρα για κάθε επιλογή. Δεν επιτρέπεται να κοιτάξετε τις κάρτες που έχετε ήδη διαλέξει. Μπορείτε να το κάνετε μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου αναθεώρησης μεταξύ των συσκευασιών.
 • 12:15: Λήξη διαδικασίας κατασκευής βυθίσματος και καταστρώματος/εγγραφής.
 • 12:25: Ξεκινά ο πρώτος γύρος του Draft. Τα ζεύγη δημοσιεύονται σε εμφανείς περιοχές του καταστήματος και μπορείτε επίσης να βρείτε τον αντίπαλό σας στην εφαρμογή εκδήλωσης στο τηλέφωνό σας. Οι αριθμοί των τραπεζιών πρέπει να τηρούνται για ευκολότερη αναγνώριση της θέσης σας.
 • Κάθε γύρος για το Draft και για το Constructed διαρκεί 50 λεπτά. Μπορείτε να δείτε ένα χρονόμετρο με πόση ώρα απομένει να εμφανίζεται εντός του καταστήματος. Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει έναν αγώνα αφού το χρονόμετρο φτάσει στο 0, θα έχετε 5 στροφές για να ολοκληρώσετε το τρέχον παιχνίδι. Εάν αυτό το παιχνίδι δεν έχει καταλήξει μετά από αυτές τις 5 στροφές, θεωρείται ισοπαλία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ολόκληρο τον αγώνα να είναι ισοπαλία. Ο αγώνας κερδίζει έπαθλο 3 πόντους, ισοπαλίες 1 πόντο και ήττες 0 πόντους.
 • 14:25: Θα υπάρξει διάλειμμα 30 λεπτών μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου γύρου του Draft. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να φάτε/πιείτε ή να κάνετε ό,τι θέλετε μέχρι να ξεκινήσει ο τελευταίος γύρος του ντραφτ. Το κατάστημα θα παρέχει φέτες πίτσας στις εγκαταστάσεις.
 • 15:00: Ξεκινά ο τρίτος γύρος του Draft
 • 16:10: Ξεκινά ο πρώτος γύρος των κατασκευασμένων
 • 19:30: Ανακοινώνεται το Top 8 και ξεκινάνε αγώνες μονής αποβολής, εκτός χρόνου
 • 22:30: Ο Πρωταθλητής στέφεται!

Θα θέλαμε πολύ να παρευρεθείτε όλοι και να κάνουμε αυτή την ένδοξη εκδήλωση που αξίζει να είναι! Θα υπάρχει ακόμη και η ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίο για αυτήν την εκδήλωση παρακολουθώντας το Modern FNM στις 22 Οκτωβρίου .
Υπάρχουν μερικά καταπληκτικά βραβεία που δίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης και θα θέλαμε να σας δούμε εκεί! ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ ΜΩΡΕ!!!

Επιστροφή στο ιστολόγιο