The Season of Grandfather Oldhim

Η εποχή του παππού Oldhim

Ο γενειοφόρος ήρωας που υπερασπίζεται την κρύα περιοχή του Icenloft μας χάρισε υπέροχα δώρα!

Για ολόκληρο τον Νοέμβριο, ελάτε μαζί μας για τις εβδομαδιαίες εκδηλώσεις μας για το οπλοστάσιο της Δευτέρας, τώρα με πρόσθετα Oldhim καλούδια! Εκτός από την κανονική δομή βραβείων πακέτων αναμνηστικών εκδηλώσεων, κάθε Armory απονέμει επίσης τα ακόλουθα:

  • 1 Cold Foil Titan's Fist για κάθε νικητή του event.
  • 2 κάρτες ήρωα Rainbow Foil Oldhim, Grandfather of Eternity που απονεμήθηκαν σε 2 τυχαίους συμμετέχοντες (προτεραιότητα σε όσους δεν έχουν λάβει ακόμη καμία από αυτές στο παρελθόν)
  • 2 εκτεταμένες προσφορές τέχνης Rainbow Foil Polar Blast για κάθε αξία αγωνιστικού χώρου (6 συνολικά) που απονεμήθηκαν από τη 2η θέση και κάτω.

Επιπλέον, ένα Oaken Old playmat θα απονεμηθεί στον παίκτη που στο τέλος της σεζόν έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα XP στο κατάστημα. Ένα ακόμη playmat Oaken Old θα απονεμηθεί στον παίκτη που το κατάστημα θεωρεί ότι έχει κάνει τις περισσότερες συνεισφορές από την κοινότητα μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν.

Το πλήρες πρόγραμμα για όλες τις εκδηλώσεις μας μπορείτε να το βρείτε στην καρτέλα εκδηλώσεων εδώ .

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των γεγονότων μας αυτή τη σεζόν:

01/11/21

Armory: Arcane Rising Draft

08/11/21

Οπλοστάσιο: Blitz

15/11/21

Οπλοστάσιο: Blitz

22/11/21

Οπλοστάσιο: Blitz

29/11/21

Skirmish: Tales of Aria Draft


Τέλος, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στο γεγονός ότι μπορεί να μην είστε βέβαιοι ότι θα παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις μας λόγω έλλειψης Blitz deck. Μη φοβάσαι! Έχουμε πολλές τράπουλες Blitz που μπορείτε να δανειστείτε εάν θέλετε να παίξετε, αλλά η δική σας τράπουλα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε!

Επιστροφή στο ιστολόγιο