The New Obsession

Η Νέα Εμμονή

Όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μην γνωρίζετε, το κατάστημα και μερικοί από τους πιο συχνούς πελάτες του μπήκαν πρόσφατα σε ένα νέο παιχνίδι καρτών και η ανταπόκριση όλων ήταν αρκετά θετική.

Δεν μιλάω για κανέναν άλλο από το Flesh and Blood! Ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια από πολύ μακριά, το οποίο έχει κυριολεκτικά κατακλύσει τον κόσμο, εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλη την περιοχή APAC πριν καταλάβει την Αμερική και σύντομα μετά την Ευρώπη.

Γιατί να σε νοιάζει;

Θα μπορούσα να σας κουράσω με μακροχρόνια επιχειρήματα για όλους τους λόγους που νιώθω ότι αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι, αλλά αντ 'αυτού, θα προσπαθήσω να το κρατήσω σύντομο και γλυκό, με τη μορφή ορισμένων κουκκίδων:

 • Η Legend Story Studios, η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι, αποτελείται από μια αφοσιωμένη ομάδα παικτών που έγιναν προγραμματιστές, που σημαίνει ότι είναι στη θέση των παικτών για μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως γνωρίζουν τι θέλουν οι παίκτες.
 • Πολλαπλές τιμές εισόδου. Τα καταστρώματα μπορεί να κυμαίνονται από πολύ φθηνά έως πολύ ακριβά, αλλά όλα είναι ένα έγκυρο σημείο εκκίνησης.
 • Το παιχνίδι είναι νέο. Όλοι αυτή τη στιγμή μαθαίνουν αυτό το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο. Δεν υπάρχουν λυμένα metas, ή ατελείωτοι πόροι για να βρει κάποιος τι είναι «καλύτερο». Παίζοντας και καταλαβαίνετε το παιχνίδι μόνοι σας/με φίλους είναι πώς να γίνετε καλύτεροι.
 • Ξεκάθαρα ανταγωνιστικά σχέδια. Η LSS πήρε το σκραπισμένο σύστημα από το MtG (ξέρετε, αυτό που πραγματικά λειτούργησε) και το εισήγαγε στο παιχνίδι τους.
  • Περιστασιακά γεγονότα χαμηλού επιπέδου (Armory, Skirmish, Prelease)
  • Γεγονότα Mid Tier (Road to Nationals, The Calling, Pro Tour Qualifiers)
  • Εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου (Pro Tour, Εθνικοί, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα)
 • Κατάσταση ζωντανού θρύλου. Μη περιστρεφόμενη μορφή, με λίγες κυκλοφορίες ανά έτος, όπου καταγράφεται το ιστορικό του κάθε ήρωα και αφού έχει καλή απόδοση για συγκεκριμένο αριθμό σημείων, τα γεγονότα μεσαίου/υψηλού επιπέδου εναλλάσσονται από τη μορφή. Αυτός είναι μόνο ο ίδιος ο ήρωας. 1 κάρτα (συν δύο ειδικότητες). Επομένως, δεν φοβάστε πολύ το κατάστρωμα σας να απαγορευτεί.
 • Draft, Sealed, Multiplayer και δύο κατασκευασμένες παραλλαγές.
 • Εστίαση στην χάρτινη πλευρά του παιχνιδιού. Η LSS έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, αντί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που θέλουν να παίξουν στο διαδίκτυο να χρησιμοποιούν εργαλεία webcam και να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις φυσικές κάρτες.
 • Καταπληκτική υποστήριξη τοπικού καταστήματος παιχνιδιών. Υπάρχουν πάρα πολλά βραβεία που μοιράζει η LSS στα καταστήματα για να υποστηρίξει τις εκδηλώσεις τους. Δροσερά, χρήσιμα και μερικές φορές ακριβά promos, συν playmats. Ναι, σωστά! Πολλαπλά playmats ανά κιτ.
 • Το παιχνίδι είναι πραγματικά ΚΑΛΟ! Θέλω να πω, αν δεν ήταν, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε σημασία.

Πού βρισκόμαστε λοιπόν;

Έτσι τώρα ξέρετε λίγα πράγματα για το παιχνίδι. Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα αναζητώντας το παιχνίδι σε όλες τις λεωφόρους που μπορείτε να σκεφτείτε. YouTube, discord, podcast κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε πολύ περιεχόμενο εκεί έξω για το Flesh & Blood. Ακόμη και επαγγελματίες από το MtG έχουν κάνει μια μετάβαση σε αυτό!
Ως κατάστημα θέλουμε πραγματικά να υποστηρίξουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί χωρίς εσάς, την κοινότητα. Μπορείτε να έρθετε από το κατάστημα και να παραλάβετε εντελώς δωρεάν ένα Ira Welcome Deck και να μάθετε πώς να παίζετε το παιχνίδι από τον αγαπημένο μας θυρωρό σε οποιοδήποτε σημείο της εβδομάδας.

Αν το απολαμβάνετε, ίσως ένα κατάστρωμα Blitz, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο F&B. Ίσως να μπλοκάρει κάποια παιχνίδια με οποιονδήποτε από τους άλλους παίκτες που ανέλαβαν πρόσφατα το παιχνίδι. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί μας στην πρώτη μας εκδήλωση Flesh and Blood, που θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη μας εκδήλωση για τη σάρκα και το αίμα:

 • Πότε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 18:20
 • Μορφή: Monarch Draft (μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνταξη στο F&B εδώ , και περισσότερα για τις στρατηγικές Monarch Draft εδώ )
 • Είσοδος: 15€
 • Περιορισμένες θέσεις: Έχουμε αυστηρό αριθμό συμμετοχών έως 8 παίκτες . Αυτό οφείλεται στην πολύ περιορισμένη ποσότητα προϊόντος για την υποστήριξη αυτής της εκδήλωσης. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου ή επικοινωνήστε με τον θυρωρό σχετικά με την κράτηση θέσης το συντομότερο δυνατό.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να εγγραφείτε στην εκδήλωση. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό GEM. Κάντε κλικ εδώ για να δημιουργήσετε ένα εάν δεν το έχετε ήδη. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό εκδήλωσης "didactic-hyena" για να ελέγξετε αν έχετε προστεθεί στην εκδήλωση.
 • Έπαθλα: Εδώ έρχονται τα καλά πράγματα.
  • 1 F&B Booster στο έπαθλο για κάθε παίκτη. Μπορείτε να επιλέξετε από οποιοδήποτε από τα πακέτα ενίσχυσης F&B που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Προτεραιότητα δίνεται σε παίκτες με υψηλότερους σπόρους.
  • 1 Cold Foil Ravenous Meataxe στην πρώτη θέση.
  • Ίσος αριθμός εκδόσεων Pitch value των προωθητικών προσφορών Rainbow Foil Pulping για όλους τους συμμετέχοντες. Σημειώστε ότι οι παίκτες με υψηλότερους σπόρους έχουν προτεραιότητα στην επιλογή του promo που θα ήθελαν. Θα δοθούν το πολύ 9 προσφορές συνολικά. Η πρώτη θέση έχει ήδη ένα γλυκό promo, οπότε δεν υπάρχει Pulping για αυτούς. 😛
  • Ένας παίκτης θα λάβει ένα αποκλειστικό playmat με θέμα τη Levia μετά από αυτό το γεγονός. Λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να λάβετε τα ματ παιχνιδιού Flesh and Blood μπορείτε να βρείτε σε μια προσεχή ανακοίνωση.
Επιστροφή στο ιστολόγιο