The Mechanics of Streets of New Capenna

The Mechanics of Streets of New Capenna

Έχει περάσει καιρός; Ναί? Οχι? Περνώντας τόσο καιρό στα νύχια των συμμοριών της Νέας Καπέννας σε κάνει να χάσεις τα ίχνη αυτών των πραγμάτων…

Καλώς ήρθατε στην τελευταία Pre-Release, αυτή τη φορά με νουάρ, αισθητική των αρχών του 1900, καθώς επισκεπτόμαστε ένα ολοκαίνουργιο αεροπλάνο στον κόσμο της Magic: the Gathering, καθώς περιπλανιόμαστε (προσεκτικά) στους δρόμους της New Capenna.

Αυτό το σετ μας παρουσιάζει τις 5 συμμορίες που συνεννοούνται για τον έλεγχο των εδαφών της Νέας Καπέννας. Κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύεται από έναν συνδυασμό 3 χρωμάτων και διαθέτει έναν μοναδικό μηχανικό, νέο σε αυτό το σετ. Σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε καθέναν από αυτούς τους μηχανισμούς, ώστε να είστε όσο πιο έτοιμοι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα σφραγισμένα γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Απριλίου. Φροντίστε να κλείσετε το εισιτήριό σας νωρίς για να αποφύγετε την απογοήτευση εδώ!

ΣΥΜΜΑΧΙΑ:

Πρώτα απ 'όλα έχουμε τον μοναδικό μηχανικό για τη συμμορία Cabaretti (Naya-White/Red/Green). Το Alliance είναι μια λέξη-κλειδί υπενθύμισης που υπάρχει σε μόνιμους και ενεργοποιείται κάθε φορά που ένα άλλο πλάσμα εισέρχεται στο πεδίο της μάχης υπό τον έλεγχό σας.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα αυτού εδώ:

Αιφνιδιαστική επίθεση:

Όχι, δεν μιλάμε για τη μορφή Flesh & Blood (αν και θα πρέπει να το ελέγξετε ούτως ή άλλως), αυτός είναι ο μηχανικός πινακίδας για τους Riveteers (Jund, Black/Red/Green).

Αυτή η λέξη-κλειδί υπάρχει στα πλάσματα ως εναλλακτικό κόστος χύτευσης. Μπορείτε να κάνετε cast πλάσματα με αυτήν τη λέξη-κλειδί για το κανονικό κόστος χύτευσης όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο πλάσμα. Αλλά αυτό είναι πολύ βαρετό για τους Riveteers! Αντ' αυτού, μπορείτε να πληρώσετε το κόστος του Blitz, για να πετάξετε το πλάσμα, κάτι που θα του δώσει βιασύνη, και το πρόσθετο αποτέλεσμα του τραβήγματος μιας κάρτας μόλις πεθάνει, για τη χαμηλή τιμή του να πρέπει να θυσιαστεί στο τέλος της στροφής. Μπορείτε να δείτε πώς η επιλογή αυτή μπορεί να είναι ωφέλιμη όταν θέλετε να μπείτε γρήγορα στην κόκκινη ζώνη και να θέσετε αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές για τον αντίπαλό σας και το σύνολο ζωής/κατάσταση του ταμπλό.

Ατύχημα:

Αυτή τη φορά αναφερόμαστε στη συμμορία των Maestros (Grixis, Blue/Black/Red), και όχι στον κύριο Wilson ούτε στην κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Gatekeeper μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου. Κάθε φορά που συναντάτε αυτήν τη λέξη-κλειδί, θα ακολουθείται από έναν αριθμό. Όταν κάνετε ένα ξόρκι με το Casualty, μπορείτε να θυσιάσετε ένα πλάσμα με δύναμη ίση ή μεγαλύτερη από αυτόν τον αριθμό. Εάν το κάνετε, αντιγράφετε το ξόρκι που μόλις ρίξατε. Κάθε αφεντικό του εγκλήματος που σέβεται τον εαυτό του χρειάζεται μια σειρά από συνεργάτες που θυσιάζονται για να αγωνιστούν για την υπόθεση. Εδώ είναι μερικά από τα έργα στα οποία μπορούν να δώσουν τη ζωή τους για βοήθεια:

Εθελοτυφλώ:

Η συμμορία Obscura (Esper, White/Blue/Black) είναι ύπουλη και άτακτη και… μεθυστική. Τι κατάλληλο όνομα για τον μηχανικό τους τότε! Όποτε συνεννοείστε, τραβάτε ένα φύλλο και, στη συνέχεια, απορρίπτετε ένα φύλλο (ή λεηλατάτε για εσάς τους βετεράνους εκεί έξω). Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι εάν απορρίψετε μια κάρτα που δεν είναι γη από αυτό το εφέ, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μετρητή +1/+1 στο πλάσμα που συνεννοήθηκε!

Μετρητές ασπίδας:

Τέλος, έχουμε τους Brokers (Bant, White/Blue/Green) που ορκίζονται ότι δεν το έκλεψαν από το Hearthstone, καθώς χρησιμοποιούν προστατευτικό εξοπλισμό που τους εμποδίζει να πεθάνουν όταν καταστραφούν ή προκαλέσουν ζημιά ίση ή μεγαλύτερη από την αντοχή τους. Αντίθετα, αφαιρείτε έναν μετρητή ασπίδας από αυτά τα πλάσματα και κολλάνε. Εάν καταστρέφονταν όταν δεν έχουν άλλους μετρητές ασπίδας πάνω τους, εξακολουθούν να χάνονται κανονικά. Οι Brokers έχουν καλό εξοπλισμό, αλλά δεν μπορούν να προστατεύσουν τους λειτουργούς τους για πάντα.

Καταφύγιο:

Ο μόνος μηχανικός που επιστρέφει για αυτό το σετ είναι το Hideaway, το οποίο τώρα έχει ελαφρώς ενημερωθεί. Κάθε φορά που παίζει ένας μόνιμος με Hideaway, κοιτάτε τις κορυφαίες X κάρτες της βιβλιοθήκης σας, με το X να είναι ο αριθμός που ακολουθεί τη λέξη-κλειδί, και εξορίζετε μια κάρτα από ανάμεσά τους με την όψη προς τα κάτω. Όποτε πληρούται η προϋπόθεση της μόνιμης κάρτας, μπορείτε να παίξετε την κάρτα που εξορίστηκε με αυτόν τον τρόπο χωρίς να πληρώσετε το κόστος μάνα της. Αυτός ο μηχανικός εμφανίζεται μόνο σε πέντε φύλλα στο σετ, αλλά να το γνωρίζετε και πώς λειτουργεί σε περίπτωση που το συναντήσετε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών μας. Εδώ είναι ένα γρήγορο παράδειγμα.

Για άλλη μια φορά, ανυπομονούμε να σας δούμε στο κατάστημα για λίγη διασκέδαση και αηδίες, καθώς ανοίγουμε μαζί για πρώτη φορά πακέτα από το Streets of New Capenna. Κλείστε τη θέση σας στις εκδηλώσεις μας εδώ!

Επιστροφή στο ιστολόγιο