The Mechanics of Innistrad: Crimson Vow

The Mechanics of Innistrad: Crimson Vow

Ώρα να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους μηχανισμούς, τις λέξεις-κλειδιά και άλλες μοναδικές πτυχές του Inistrad: Crimson Vow, ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να αξιολογήσετε κάθε κάρτα κατά την προέκδοση και το draft.

Αρκετοί από αυτούς τους μηχανισμούς παρουσιάστηκαν στο προηγούμενο σετ, το Midnight Hunt, οπότε δεν θα τους καλύψω εδώ. Μπορείτε να δείτε όλους τους μηχανικούς που εισήχθησαν σε αυτό το σετ στο προηγούμενο άρθρο μας εδώ .

  • Daybound / Nightbound

  • Διαταράσσει

Εκπαίδευση:

Η εκπαίδευση είναι ένας μηχανικός που αποτυπώνει θεματικά την ιδέα των ισχυρότερων πλασμάτων που «διδάσκουν» στα πιο αδύναμα να είναι καλύτεροι μαχητές. Κάθε φορά που ένα πλάσμα με Εκπαίδευση και τουλάχιστον ένα άλλο πλάσμα με μεγαλύτερη δύναμη επιτίθεται, βάλτε μετρητή +1/+1 στο πλάσμα με Εκπαίδευση. Απλός τρόπος για να αυξήσετε τις πιο αδύναμες απειλές σας για τα επόμενα στάδια του παιχνιδιού.

Σχίζω:

Ή καλύτερα γνωστό ως "kicker, but stupid", υπάρχει σε κάρτες που περιέχουν κείμενο κανόνων σε αγκύλες. Έχουν επίσης ένα εναλλακτικό κόστος χύτευσης. Αυτό είναι συνήθως μεγαλύτερο από το κανονικό κόστος χύτευσης αυτών των ξόρκων. Αντ' αυτού, μπορείτε να κάνετε ένα ξόρκι με cleave για το κόστος της διάσπασης, προκειμένου να αγνοήσετε όλο το κείμενο σε αγκύλες στο κείμενο κανόνων καρτών.

Αυτό συνήθως επιτρέπει σε μια κάρτα με χαμηλό κόστος χύτευσης και πιο εξειδικευμένο εφέ να ρίξει χρησιμοποιώντας μεγαλύτερο κόστος σχισμής, για πιο ευρύ αποτέλεσμα.

Δείκτες αίματος:

Αυτό δεν θα ήταν ένα σετ με επίκεντρο τους βρικόλακες, χωρίς ένα μάτσο αίμα παντού, και για αυτόν τον λόγο, πολλές κάρτες δημιουργούν ή ενδιαφέρονται να έχουν μάρκες αίματος. Αυτά είναι κουπόνια τεχνουργημάτων που μπορείτε να πληρώσετε 1 μάνα, να τα πατήσετε και να απορρίψετε μια κάρτα για να θυσιάσετε το διακριτικό και στη συνέχεια να τραβήξετε μια κάρτα.

Αυτό μπορεί να προσφέρει ένα ωραίο φιλτράρισμα κατά τη διάρκεια του καθυστερημένου παιχνιδιού, όπου μπορείτε να μετατρέψετε τις περιττές εκτάσεις σε καλύτερες κάρτες ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάρτες πληρωμής που ενδιαφέρονται να έχετε μάρκες Blood.

 Εκμεταλλεύομαι:

Αυτός είναι ένας μηχανικός που επιστρέφει από τους Dragons of Tarkir. Κάθε φορά που ένα πλάσμα με Exploit μπαίνει στο πεδίο της μάχης, μπορείτε να θυσιάσετε οποιοδήποτε από τα πλάσματα σας (συμπεριλαμβανομένου του πλάσματος που μόλις παίξατε) για να ενεργοποιήσετε το αποτέλεσμα Exploit της κάρτας που μόλις παίξατε με το Exploit.

Όπως και με το προηγούμενο σετ, υπάρχουν αρκετές κάρτες που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένους τύπους πλασμάτων, όπως ζόμπι, βρικόλακες, ανθρώπους, πνεύματα ή λυκάνθρωπους. Φροντίστε να το έχετε κατά νου κατά τη σύνταξη ή την κατασκευή καταστρώματος.

Θα σας δούμε όλους για το Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας την ερχόμενη Παρασκευή, 12 και το Σάββατο, 13. Όλοι θα συντάξουμε το σετ για πρώτη φορά, οπότε ελάτε μαζί μας!!! Μπορείτε να κάνετε προκράτηση των εισιτηρίων σας εδώ.
Επιστροφή στο ιστολόγιο