The Lights are Upon Us

Τα φώτα είναι επάνω μας

Η ώρα για ξεκούραση και χαλάρωση έχει πλέον περάσει, αλλά δυνατά φώτα εξακολουθούν να λάμπουν πάνω σε όλους μας. Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ με πολλά νέα να καλύψουμε από τον κόσμο του Rathe και μερικά σημαντικά γεγονότα για τις εκδηλώσεις μας στο κατάστημα.

Εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου:

Αυτός ο μήνας μπορεί να φαίνεται λίγο χαλαρός με την πρώτη ματιά όταν ρίχνουμε μια ματιά στις μορφές για τις εβδομαδιαίες εκδηλώσεις Armory, αλλά να είστε σίγουροι ότι η συνολική εικόνα κάθε άλλο παρά είναι. Κατά τη διάρκεια του πρώτου Οπλοστάσιου του μήνα, θα εκτελέσουμε το τελευταίο μας draft Monarch στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Nationals . Μιλώντας για Εθνικούς , διασταυρώνουμε τα Τ και διαστέλλουμε το Ι, φροντίζοντας όλα να είναι έτοιμα για τη σημαντική περίσταση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό γεγονός που έχει δει η κυπριακή σκηνή του TCG εδώ και χρόνια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το εισιτήριό σας και ότι θα λάβετε αυτό το σχέδιο Monarch και την κλασική κατασκευή όσο μπορείτε. Το θρυλικό κρύο αλουμινόχαρτο, το Champion Trophy και πολλά booster box είναι διαθέσιμα, και ακόμη κι αν δεν τα πάτε όσο καλά ελπίζατε, το γλυκό Cold Foil Prism Awakener of Sol που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι σίγουρο ότι θα γλυκάνει το πικρό γεύση της ήττας. Ο Πρωταθλητής Κύπρου Flesh & Blood θα στεφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Θα είσαι εσύ;!


Το υπόλοιπο πρόγραμμα του μήνα θα είναι πιο χαλαρό και χαλαρό, με μερικά γρήγορα και έξαλλα blitz Armouries και ένα τελευταίο CC Armory πριν αποχαιρετήσουμε αυτή τη σεζόν του FaB και ξεκινήσουμε τη σεζόν των Mech! Το επόμενο σετ, "Bright Lights" , το οποίο εμβαθύναμε σε όλες τις λεπτομέρειες που έχουμε μέχρι στιγμής σε αυτό το βίντεο , θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου, και αυτό σημαίνει ότι η προέκδοση θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ίδια την προέκδοση θα βγουν σύντομα, γι' αυτό φροντίστε να ελέγξετε τα κοινωνικά μας μέσα για τυχόν ενημερώσεις. Προς το παρόν, απλώς σημειώστε την ημερομηνία στο σημειωματάριό σας, στρέψτε αυτά τα γρανάζια για μέγιστη ταχύτητα και ετοιμαστείτε να πάτε από το μηδέν στο εξήντα στο δρόμο σας προς το Metrix, την πόλη των Bright Lights.

Έπαθλα οπλισμού:

Για τα έπαθλα οπλοστάσιο μας αυτόν τον μήνα, τα φώτα συνεχίζουν να λάμπουν, με μερικές κάρτες Light από το Dusk Till Dawn.

    • Ο νικητής κάθε οπλοστάσιου λαμβάνει ένα Cold Foil "Beaming Blade"
    • Η 2η-7η θέση λαμβάνει ένα Extended Art Rainbow Foil “Break of Dawn” της αξίας pitch της επιλογής τους
    • Ο παίκτης που έχει δείξει τις μεγαλύτερες συνεισφορές της κοινότητας μέχρι το τέλος του μήνα θα λάβει ένα playmat "Bellona Archangel of War"

'Dusk Till Dawn' Playmat Bounty:

Το όμορφο playmat "Dusk Till Dawn" θα δοθεί σε κάθε παίκτη που συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα στα δύο μας γεγονότα Blitz και ένα CC χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους παρακάτω ήρωες. (τα ακριβή ονόματα που επιτρέπονται αναφέρονται παρακάτω για τις μορφές στις οποίες είναι νόμιμες δηλ. No Kano για Blitz, μόνο Kano, Dracai of Aether για CC)
  • Data Doll MkII
  • Prism, Awakener of Sol / Prism, Advent of Thrones
  • Vynnset, Iron Maiden
  • Boltyn
  • Benji, ο διαπεραστικός άνεμος
  • Αυτοκράτορας, Δρακαίος του Αισίρ
  • Genis Wothuneed
  • Κάνο, Δρακαίοι του Αιθέρα
  • Kavdaen, Trader of Skins
  • Kayo, Berserker Runt
  • Riptide, Lurker of the Deep
  • Shiyana, Diamond Gemini
  • Βάλντα Μπράιταξ
  • Yoji, Βασιλικός Προστάτης
  • Dorinthea Quicksilver Prodigy
  • Αράκνη
  • Αζάλεα
  • Κάτσου
    • Επιπλέον, εάν κάποιος παίκτης κερδίσει ένα ολόκληρο event Armory με οποιονδήποτε από τους παραπάνω ήρωες με κόκκινο χρώμα , θα λάβει ένα ενισχυτικό First Edition Monarch!

    Αλλαγές Blitz:

    Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου το Skirmish έλαβε χώρα η 7η σεζόν. Πολλοί πόντοι LL απονεμήθηκαν στους νικητές ήρωες, σε ένα meta που είχε τη δική του μοναδική περιστροφή στη μορφή Blitz. Για πρώτη φορά ποτέ, το LSS άλλαξε τους κανόνες σχετικά με την κατασκευή τράπουλας και τις προετοιμασίες πριν από το παιχνίδι για τη μορφή Blitz που λαμβάνει χώρα ειδικά για εκδηλώσεις Skirmish αυτή τη σεζόν. Αυτό ουσιαστικά έδωσε στους παίκτες ένα μικρό μπουφέ με κάρτες που δεν έπρεπε να είναι απλώς εξοπλισμός. Αυτό επέτρεψε στους ήρωες να παραμείνουν ευέλικτοι στην προσέγγισή τους σε κάθε αγώνα σε κάτι περισσότερο από τον εξοπλισμό ή την επιλογή όπλων τους. Αυτή η αλλαγή αποδείχτηκε αρκετά δημοφιλής στην κοινότητα και έδωσε στο LSS μια καλή ένδειξη ενός λευκασμένου metagame στον χώρο του Blitz τόσο πολύ που θεώρησαν ότι αυτή η αλλαγή αξίζει να εφαρμοστεί στο σχήμα ως σύνολο προχωρώντας προς τα εμπρός. Ακολουθούν οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε:

    • Η τράπουλα Blitz πρέπει τώρα να περιλαμβάνει μια κάρτα ήρωα και έως και 52 άλλες κάρτες. Αυτά τα 52 κουλοχέρηδες μπορούν να περιέχουν ένα μείγμα φύλλων που βρίσκονται στην κύρια τράπουλα (κάρτες τράπουλας) ή κάρτες που μπορείτε να εξοπλίσετε/που υπάρχουν στο απόθεμά σας (κάρτες αρένας).
    • Στην αρχή του παιχνιδιού, οι παίκτες αποκαλύπτουν τους ήρωές τους ταυτόχρονα, αποφασίζουν ποιος θα πάει πρώτος και μετά κάθε παίκτης παρουσιάζει στον αντίπαλό του μια ανακατεμένη κύρια τράπουλα με ακριβώς 40 κάρτες, συν τυχόν όπλα και εξοπλισμό με τον οποίο θέλουν να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Τυχόν κάρτες που δεν παρουσιάζονται βρίσκονται στα αποθέματα των παικτών.

    Πέρα από τα παραπάνω σημεία, ανακοινώθηκε και μια απαγόρευση εκτός προγράμματος μαζί με αυτές τις αλλαγές, διώχνοντας το αρχικό μαύρο πρόβατο της FaB πίσω στο σκιερό βασίλειο όπου ανήκει. Το Drone of Brutality απαγορεύεται ξανά σε μορφή Blitz.

    Αυτές οι αλλαγές καθώς και η επιβράβευση που δώσαμε σε ορισμένους υποεκπροσωπούμενους ήρωες θα πρέπει να φέρουν λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στα Armouries μας αυτόν τον μήνα, ειδικά επειδή θα ξεκινήσουμε και θα τελειώσουμε τον μήνα με κάποια μεγάλα γεγονότα.

    Εθνικά Πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο:

    Η σεζόν του Εθνικού Πρωταθλήματος ξεκίνησε επίσημα σε όλο τον κόσμο από την περασμένη εβδομάδα. Συνολικά, 20 χώρες έχουν ήδη στεφθεί τον Εθνικό τους Πρωταθλητή. Μερικά από αυτά τα γεγονότα είχαν επίσης ταυτόχρονες εκδηλώσεις Calling, Battle Hardened ή PTI βοηθώντας περισσότερους ήρωες να κερδίσουν ένα σωρό πόντους LL. 24 ακόμη χώρες, (συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου) απομένουν για να φιλοξενήσουν τα αντίστοιχα Εθνικά τους Πρωταθλήματα για να ολοκληρώσουν την αγωνιστική σεζόν Dusk Till Dawn. Θα δούμε πού θα είναι όλα μόλις καταλαγιάσει η σκόνη.

    Το πρώτο Σαββατοκύριακο των Εθνικών Πρωταθλημάτων είναι στα βιβλία και αγόρι, έχουν ήδη υπάρξει κάποιες μεγάλες ανατροπές. Για να ξεκόψει γρήγορα τη λωρίδα για τους συναδέλφους μας που απολαμβάνουν τα runeblade, η Briar χτύπησε το Living Legend , με τη νίκη της καινοτόμου λίστας κούρασης που πραγματοποιήθηκε πιλοτικά από τον Charles Dunn στους Nationals των ΗΠΑ. Ίσως το πιο σημαντικό, θα πάρει τη Rosetta Thorn μαζί της στη χώρα των Θρύλων, μέχρι νεοτέρας, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους Runeblades να βρουν διαφορετικούς δρόμους επίθεσης.

    Η Lexi αναμένει να πάρει τη μερίδα του λέοντος στους πόντους του Living Legend, όχι μόνο μετά από 8 νίκες σε αγώνες του Εθνικού Πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και λόγω του κομματιού των 100 πόντων που κέρδισε από τη νίκη του Yuki Lee Bender στο Calling Las Vegas.

    Κάποιοι απροσδόκητοι νικητές προέκυψαν στο Kano, το Dash και τη Dorinthea από κάποια μεγάλα Εθνικά Πρωταθλήματα, και έχουμε δει ακόμη και έναν Rhiner και τον Boltyn να κατακτούν το χρυσό σε μερικά Nats επίσης.

    Αν θέλετε μια βαθύτερη ματιά σε αυτή τη σεζόν Nationals και σε όλους τους βαθμούς LL που απονέμονται, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη σειρά βίντεο όπου εξερευνούμε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.


    Υπάρχουν ακόμα πολλά να συμβούν αυτόν τον μήνα για τα οποία δεν έχουμε τις πλήρεις λεπτομέρειες. Η ανακοίνωση Ban and Suspended θα γίνει στις 19, με τις πλήρεις συνέπειες της απονομής πόντων LL σε ορισμένους ήρωες, πληροφορίες πριν από την κυκλοφορία και ας μην ξεχνάμε ότι η επίσημη ημερομηνία έναρξης της σεζόν spoiler του Bright Lights είναι η 22η. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κρατάμε όλους ενήμερους για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, γι' αυτό φροντίστε να ελέγχετε ξανά για νέες αναρτήσεις ιστολογίου.

    Επιστροφή στο ιστολόγιο