Tales from the Nemesis: Part 3

Ιστορίες από τη Νέμεση: Μέρος 3

Οι λειτουργίες του κινητήρα αργούν να επανέλθουν, με αποτέλεσμα να πέσετε με τα μούτρα βγαίνοντας από το λοβό αδρανοποίησης. Αν η ομίχλη που θόλωνε το μυαλό σας δεν ήταν εκεί, η πτώση θα είχε πληγώσει πολύ περισσότερο από ό,τι έκανε. Χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε προσγειωθεί στο κρύο μεταλλικό πάτωμα του δωματίου, αλλά σε μια άμορφη μάζα οργανικής ύλης. Στενίζετε από τον πόνο, τα μάτια σας προσαρμόζονται στο αμυδρά φωτισμένο περιβάλλον. Ένα ουρλιαχτό ακούγεται να αντηχεί κάπου στο πλοίο και η αποκρουστική μάζα στο πάτωμα αρχίζει να βγάζει φυσαλίδες και να κινείται. Είναι αυτό… ένα ανθρώπινο αυτί που βγαίνει από αυτό, και… αυτό είναι ένα στόμα; Κουνάς μανιωδώς τα πόδια σου σε μια προσπάθεια να ξεφύγεις από οτιδήποτε είναι αυτό όταν ξαφνικά ακούς το ξυπνητήρι να χτυπάει. Οι θόρυβοι του αίματος που γουργουρίζουν διαφεύγουν από το πράγμα στο πάτωμα. «Η τελειότητα έρχεται» εκπνέει προτού σε κυνηγήσει. Στο διάστημα κανείς δεν μπορεί να σε ακούσει να ουρλιάζεις…

Αν τα παραπάνω ακούγονται λίγο τρομακτικά για τα γούστα σας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε από τα επιτραπέζια παιχνίδια που έχουμε διαθέσιμα ή ακόμα και να φέρετε το δικό σας. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν στη διασκέδαση, να μάθουν μερικά νέα παιχνίδια και να διασκεδάσουν μέσω της κοινής γλώσσας του να παίζουν υπέροχα παιχνίδια. Θα τα πούμε εκεί. Τώρα αν το παραπάνω κείμενο σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, διαβάστε παρακάτω.

Μπορεί να κάναμε ένα διάλειμμα από τα όρια του έμπιστου διαστημικού μας κουβά, αλλά και πάλι, δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση στο Nemesis . Στις 21 Οκτωβρίου, το λοβό χειμερίας νάρκης θα ανοίξει, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με τους δικούς σας βιολογικούς περιορισμούς, θνησιμότητα και ...ατέλειες, καθώς οι Carnomporphs θα σας σχίσουν από άκρο σε άκρο, μόνο για να σας επαναφέρουν μαζί με πιο αισθητικά … δυσάρεστο τρόπο. Η Γη φαίνεται πολύ πιο μακριά σε ένα ατελές ον όπως ο εαυτός σας, αλλά ίσως αν αγκαλιάσετε αυτές τις φρικαλεότητες αρκετά, θα μπορέσετε να επιβιώσετε αρκετά για να επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Το Nemesis είναι ένα ημι-συνεργατικό παιχνίδι για έως και 5 παίκτες, στο οποίο ο καθένας παίρνει το ρόλο ενός από τα μέλη του πληρώματος του ομώνυμου σκάφους, σε μια προσπάθεια να εκπληρώσει οποιονδήποτε στόχο που προσλήφθηκε να επιτύχει ή να επιδιώξει τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες. στην τρέλα που προκαλεί κλειστοφοβικά δωμάτια και διαδρόμους μέσα στο χαμένο διαστημόπλοιο.

Συμβουλεύουμε όποιον θέλει να έρθει μαζί μας να έχει τουλάχιστον παρακολουθήσει μια επισκόπηση κανόνων τόσο του κύριου παιχνιδιού όσο και των ιδιαιτεροτήτων του τρόπου λειτουργίας των Carnomorphs, ώστε να ξεκινήσουμε αμέσως μόλις ξεκινήσει η εκδήλωση, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι και δεν θέλουμε να βάλουμε το σώμα μας στη γραμμή για πολύ καιρό.


Βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με τους κανόνες του Nemesis, καθώς και με την επέκταση του Carnomorph, καθώς δεν θα διδάξουμε το παιχνίδι εκείνη την ημέρα. Μπορείτε να δείτε τα εκπαιδευτικά βίντεο παρακάτω.

Αυτή είναι η τρίτη αποστολή Nemesis στην οποία θα συμμετάσχουμε, και έχοντας αντιμετωπίσει τους Void Seders, αυτή τη φορά η Nemesis τρομοκρατείται από μεταλλαγμένες μάζες μηχανής και σάρκας. Θα έχουμε διαθέσιμο όλο το πλήρωμα από το αρχικό ( Στρατιώτης , Πιλότος , Καπετάνιος , Πρόσκοποι , Επιστήμονας, Μηχανικός ), καθώς και τους χαρακτήρες «Μετά» ( Κατάδικος , Android , Διευθύνων Σύμβουλος , Κυνηγός Επικηρυγμένων , Ψυχολόγος, Ιατρός ). Λάβετε υπόψη ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις παραλλαγές παιχνιδιού "Συνεταιρισμός", "Μετά", "Επίλογος", "Κάρτες δράσης εισβολέα" ή "Έρευνα" για αυτό το playthrough.

Σε επόμενες συνεδρίες θα μπούμε στα όρια του σταθμού Lockdown και των Night Stalkers.

Επιστροφή στο ιστολόγιο