Tales from the Nemesis: Part 2

Ιστορίες από τη Νέμεσις: Μέρος 2

Χρειάζεται λίγος χρόνος για να αποκτήσετε μια αίσθηση στα πόδια και στα χέρια σας. Η χειμερία νάρκη έχει το φόρο της σε οποιονδήποτε τελικά. Καθώς το μυαλό σας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αρχίσει να επεξεργάζεται σωστά τις πληροφορίες, το κάλυμμα των λοβών σας ανοίγει αργά και σκοντάφτετε έξω από αυτό, κρατώντας το πλαίσιο για την απαραίτητη σταθερότητα. Η όσφρησή σας χτυπά ξαφνικά, καθώς αναπνέετε το αναμφισβήτητο άρωμα της παρατεταμένης σκόνης και την τρομακτική, μεταλλική γεύση του αίματος. Τα μάτια σας προσαρμόζονται γρήγορα τότε, μόνο για να συναντήσετε ένα, πρώην πλέον, μέλος του πληρώματος, του οποίου το σώμα διακοσμούσε τα μεταλλικά πάνελ γύρω από την αίθουσα αδρανοποίησης, ό,τι είχε απομείνει από το πρόσωπό τους λυγισμένο από φρίκη. Ένα προς ένα, οι υπόλοιπες ομάδες ανοίγουν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας έρχονται αντιμέτωποι με τη δική τους αβέβαιη μοίρα. Αναρωτιέστε τι θα σπάσει πρώτα, την αποφασιστικότητά τους ή τη λογική σας. Στο διάστημα κανείς δεν μπορεί να σε ακούσει να ουρλιάζεις…

Ελάτε μαζί μας για την επιδρομή αυτού του μήνα πίσω στη Nemesis , καθώς αντιμετωπίζουμε μια νέα απειλή, τους Void Seeders . Στις 20 Μαΐου, ο λοβός αδρανοποίησης σας θα ανοίξει και η λογική σας θα δοκιμαστεί, μόλις έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτά τα άμορφα όντα που υπάρχουν στην πραγματικότητα μόνο όσο υπάρχουν στο μυαλό μας. Θα χρειαστεί να επιστρέψουμε στο σπίτι, αλλά εις βάρος των μελών του πληρώματος και της λογικής μας. Είσαι προετοιμασμένος?

Το Nemesis είναι ένα ημι-συνεργατικό παιχνίδι για έως και 5 παίκτες, στο οποίο ο καθένας παίρνει το ρόλο ενός από τα μέλη του πληρώματος του ομώνυμου σκάφους, σε μια προσπάθεια να εκπληρώσει οποιονδήποτε στόχο που προσλήφθηκε να επιτύχει ή να επιδιώξει τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες. στην τρέλα που προκαλεί κλειστοφοβικά δωμάτια και διαδρόμους μέσα στο χαμένο διαστημόπλοιο.

Συμβουλεύουμε όποιον θέλει να έρθει μαζί μας να έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον μια επισκόπηση κανόνων τόσο του κύριου παιχνιδιού όσο και των ιδιαιτεροτήτων του τρόπου λειτουργίας του Void Seeeds, ώστε να ξεκινήσουμε αμέσως μόλις ξεκινήσει η εκδήλωση, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι και δεν θέλουμε να τρελαθούμε για πολύ.

Αυτή είναι η δεύτερη αποστολή Nemesis στην οποία θα συμμετάσχουμε, και έχοντας αντιμετωπίσει τους εισβολείς τον περασμένο μήνα, αυτή τη φορά η Nemesis στοιχειώνεται από άλλα όντα που εισβάλλουν στις σκέψεις μας. Θα έχουμε διαθέσιμο όλο το πλήρωμα από το αρχικό ( Στρατιώτης , Πιλότος , Καπετάνιος , Πρόσκοποι , Επιστήμονας, Μηχανικός ), καθώς και τους χαρακτήρες «Μετά» ( Κατάδικος , Android , Διευθύνων Σύμβουλος , Κυνηγός Επικηρυγμένων , Ψυχολόγος, Ιατρός ). Λάβετε υπόψη ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις παραλλαγές παιχνιδιού "Συνεταιρισμός", "Μετά", "Επίλογος", "Κάρτες δράσης εισβολέα" ή "Έρευνα" για αυτό το playthrough.

Φροντίστε να κλείσετε εκ των προτέρων ένα εισιτήριο για να κλείσετε τη θέση σας στο playthrough. Θα φιλοξενήσουμε πολλές ταυτόχρονες συνεδρίες, αλλά φροντίστε να κρατήσετε τη θέση σας. Αν θέλετε να παίξετε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι από τη βιβλιοθήκη του καταστήματος ή να φέρετε το δικό σας, κάντε το! Έχουμε άφθονο χώρο για όλους, ανεξάρτητα από το παιχνίδι που σας ταιριάζει. Σε μελλοντικές συνεδρίες θα αντιμετωπίσουμε τα Carnomorphs, πριν μπούμε στα όρια του σταθμού Lockdown και σε όλους τους τρόμους που κρύβονται μέσα.

Επιστροφή στο ιστολόγιο