Tales from the Nemesis: Part 1

Ιστορίες από τη Νέμεσις: Μέρος 1

Η απεραντοσύνη του ατελείωτου κενού κρύβει μυριάδες μυστικά, το λιγότερο από τα οποία είναι η μοίρα των επίδοξων εξερευνητών στο NEMESIS . Η επικοινωνία με το παρασυρόμενο σκάφος χάθηκε πριν από λίγο καιρό, με τα πάντα -και όλα- να θεωρούνται για πάντα χαμένα. Τι συνέβη μέσα στο ερειπωμένο πλοίο; Τα κατάφερε κανείς; Τι έγινε εκεί;... Στο διάστημα, κανείς δεν μπορεί να σε ακούσει να ουρλιάζεις…

Ελάτε να συμμετάσχετε στις 28 Απριλίου καθώς φορούμε τις μπότες μας και περπατάμε στα παπούτσια του πληρώματος της Nemesis . Οι εισβολείς κρύβονται στις σκιές, έτοιμοι να σκίσουν οποιονδήποτε βρουν μέσα σε αυτό το πλωτό τενεκέ. Θα είστε το πλήρωμα που θα επιστρέψει στη Γη ως επί το πλείστον σε ένα κομμάτι;

Το Nemesis είναι ένα ημι-συνεργατικό παιχνίδι για έως και 5 παίκτες, στο οποίο ο καθένας παίρνει το ρόλο ενός από τα μέλη του πληρώματος του ομώνυμου σκάφους, σε μια προσπάθεια να εκπληρώσει οποιονδήποτε στόχο που προσλήφθηκε να επιτύχει ή να επιδιώξει τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες. στην τρέλα που προκαλεί κλειστοφοβικά δωμάτια και διαδρόμους μέσα στο χαμένο διαστημόπλοιο.

Συμβουλεύουμε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει μαζί μας να έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον μια επισκόπηση κανόνων για να μπορέσει να ξεκινήσει αμέσως μόλις ξεκινήσει η εκδήλωση, καθώς αυτό είναι ένα μακρύ παιχνίδι και δεν θέλουμε να κολλήσουμε στο παρασυρόμενο πλοίο στο μικρές ώρες της νύχτας.

Αυτή είναι η πρώτη αποστολή Nemesis στην οποία θα συμμετάσχουμε, καθώς κατά τη διάρκεια των επόμενων εκδηλώσεων επιτραπέζιων παιχνιδιών θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με όλες τις προκλήσεις που έχει να προσφέρει το σύμπαν του Nemesis . Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τους αρχικούς αντιπάλους, τους εισβολείς. Θα έχουμε διαθέσιμο όλο το πλήρωμα από το αρχικό ( Στρατιώτης , Πιλότος , Καπετάνιος , Πρόσκοποι , Επιστήμονας, Μηχανικός ), καθώς και τους χαρακτήρες «Μετά» ( Κατάδικος , Android , Διευθύνων Σύμβουλος , Κυνηγός Επικηρυγμένων , Ψυχολόγος, Ιατρός ). Λάβετε υπόψη ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις παραλλαγές παιχνιδιού «Συνεταιρισμός», «Μετά», «Επίλογος» ή «Έρευνα» για αυτό το playthrough, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε τις «Κάρτες δράσης εισβολέα». Αυτά θα δώσουν στον πρώτο παίκτη που θα αποκλειστεί τη δυνατότητα να συνεχίσει να παίζει, αλλά αυτή τη φορά ελέγχοντας τους ίδιους τους εισβολείς, σε μια προσπάθεια να καταβροχθίσει το υπόλοιπο πλήρωμα.

Σε μελλοντικές συνεδρίες θα αναμετρηθούμε με τους Voidseeders και τους Carnomorphs , πριν μπούμε στα όρια του σταθμού Lockdown και σε όλους τους τρόμους που κρύβονται μέσα.

Για αυτήν την εκδήλωση, στις 28 Απριλίου , θα βρείτε επίσης σεμινάρια για το Unfathomable , με πολλά περισσότερα παιχνίδια διαθέσιμα από τη βιβλιοθήκη του καταστήματος για να τα δοκιμάσετε. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε είτε στα μαθήματα Unfathomable είτε στα playthroughs του Nemesis , παρακαλούμε να φτάσετε στην ώρα σας (18:00), καθώς θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να παίξετε. Λάβετε υπόψη ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα πολλά αντίγραφα του Nemesis εάν θέλετε να συμμετάσχετε, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο του αριθμού παικτών. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση μιας θέσης εδώ στο κατάστημα εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φιλοξενηθείτε ανεξάρτητα από το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε.

Επιστροφή στο ιστολόγιο