ProQuest S3 comes to Cyprus!

Το ProQuest S3 έρχεται στην Κύπρο!

Παίζουμε Flesh & Blood στην Κύπρο για σχεδόν ενάμιση χρόνο σε αυτό το σημείο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με το πώς έχει μεγαλώσει η κοινότητά μας. Οι παίκτες βελτιώνονται σταθερά και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις FaB ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες προσφορές των καταστημάτων. Η LSS έχει δώσει προσοχή και έχει παραχωρήσει στο ταπεινό μας κατάστημα την ευκαιρία να φιλοξενήσει την πρώτη μας εκδήλωση ανταγωνιστικού επιπέδου!

ProQuest: Σεζόν 3

Σωστά παιδιά! Έχουμε τη δική μας εκδήλωση ProQuest , για την 3η σεζόν του FaB Pro Tour , στις 21 Ιανουαρίου 2023 . Σημειώστε τα ημερολόγιά σας και προκρατήστε τα εισιτήριά σας εδώ . Αυτό είναι μια μεγάλη υπόθεση για όλους εμάς που έχουμε σταθεί πίσω από αυτό το παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα, και για όλους όσους έχουν ανταγωνιστικές φιλοδοξίες. Το κατάστημα δεν έχει δει επίσημη διαγωνιστική εκδήλωση για τις προσφορές TCG από μερικά χρόνια πριν από την πανδημία και τα πράγματα φαινόταν ότι δεν θα ανακάμψουν ποτέ. Το να κερδίσουμε το Flesh & Blood τόσο μεγάλη έλξη όσο και να έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε έναν δικό μας για να ανταγωνιστεί με τους καλύτερους από αυτούς είναι ένα τεράστιο ορόσημο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο LSS για την πίστη στην κοινότητά μας και ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες μας που το έκαναν αυτό δυνατό.

Τι είναι ένα συμβάν ProQuest;

Λοιπόν, για να το θέσω απλά, όσοι θέλουν να αποδειχθούν άξιοι να ανταγωνιστούν τα μεγάλα αγόρια στο Pro Tour, μπορούν να διαγωνιστούν σε αυτό το Quest for Glory , προκειμένου να κερδίσουν με επιτυχία μια ευκαιρία στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Τα ProQuests είναι ανταγωνιστικά γεγονότα, όπου οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε ελβετική μορφή μέχρι το κορυφαίο μερίδιο αποκλεισμού 4/8. Ο νικητής θα κερδίσει μια πρόσκληση Pro Tour (ή PTI για συντομία). το εισιτήριό τους για το Pro Tour 3 που θα πραγματοποιηθεί αργότερα το 2023 στις ΗΠΑ (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν). Λάβετε υπόψη ότι μια νίκη σε αυτό το γεγονός σας πληροί τις προϋποθέσεις μόνο για το PT3, δεν είναι εξαργυρώσιμο σε μελλοντικά PT και δεν μπορεί να πουληθεί/μεταφερθεί σε άλλους παίκτες.

Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία να εκπροσωπήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και το μικρό μας μέρος του κόσμου σε μια πολύ μεγαλύτερη σκηνή.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία: 21 Ιανουαρίου 2023
  • Ώρα έναρξης: 11:30 π
  • Κόστος συμμετοχής: €30
  • Μορφή: Κλασική κατασκευή

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε Επίπεδο Επιβολής Κανονισμών Ανταγωνισμού , με Προεδρία του Judge Gatekeeper (wooo, πρώτος κριτής επιπέδου 1 στην Κύπρο! Συγχαρητήρια που περάσατε τις εξετάσεις σας!) . Οι λίστες για την τράπουλα σας θα είναι υποχρεωτικές για αυτό το γεγονός, καθώς και η αναφορά του συγκεκριμένου ήρωα που θα παίξετε κατά την εγγραφή.

Το γεγονός θα έχει έναν αριθμό γύρων με βάση τον παρακάτω πίνακα (σημειώστε ότι δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε το γεγονός με λιγότερους από 8 παίκτες) :

Παίκτες

Ελβετικοί Γύροι

Κορυφαίο κόψιμο

8

3

Κανένας

9-16

4

Top 4

17-24*

5

Top 8

*Έχουμε χωρητικότητα εκδήλωσης 24 παικτών, οπότε φροντίστε να προκρατήσετε τα εισιτήριά σας το συντομότερο δυνατό.

Υποστήριξη βραβείων:

Η υποστήριξη βραβείων για αυτήν την εκδήλωση δεν μοιάζει με καμία που έχουμε πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Είναι απλά απαίσια! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Θέση

βραβεία

Νικητής

  • Σφραγισμένο τυχαίο χρυσό κρύο φύλλο
  • Πρόσκληση Pro Tour (PTI) για Pro Tour 3
  • Genis Wotchuneed Playmat
  • Suraya Limited Edition Dragon Shield Sleeves
  • 1 Μεταλλικό Κέρμα Σημείου Πόρων

Φιναλίστ

  • Σφραγισμένο Booster Box*
  • Suraya Limited Edition Dragon Shield Sleeves
  • 1 Τυχαίο κρύο φύλλο WtR Young Hero
  • 1 Μεταλλικό Κέρμα Σημείου Πόρων

3-4η

  • Βραβεία Booster με βάση τη συμμετοχή**
  • 1 Τυχαίο κρύο φύλλο προώθησης Armory
  • Suraya Limited Edition Dragon Shield Sleeves
  • 1 Μεταλλικό Κέρμα Σημείου Πόρων

5-8

  • Βραβεία Booster με βάση τη συμμετοχή**
  • 2 Τυχαία προσφορά φύλλου Rainbow Armory
  • Suraya Limited Edition Dragon Shield Sleeves
  • 1 Μεταλλικό Κέρμα Σημείου Πόρων

9η +

  • Βραβεία Booster με βάση τη συμμετοχή**
  • Τυχαία προσφορά Rainbow foil Armory
  • 1 μεταλλικό νόμισμα Resource Point (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

*Το σφραγισμένο booster box finalist μπορεί να επιλεγεί από οποιοδήποτε από τα τρέχοντα απόθεμα του καταστήματος.

**Τα Booster έπαθλα βασίζονται στη συμμετοχή, με όλους τους παίκτες εκτός των τελικών να έχουν εγγύηση τουλάχιστον 1 booster pack της επιλογής τους, ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη. Οι παίκτες υψηλότερου τερματισμού λαμβάνουν περισσότερα έπαθλα. Κατά μέσο όρο, για κάθε παίκτη που συμμετέχει, προστίθενται 4 ενισχυτικά πακέτα στο έπαθλο που θα μοιραστούν ανάλογα μεταξύ των παικτών εκτός των τελικών. Τα πακέτα ενίσχυσης μπορούν να επιλεγούν από οποιοδήποτε από το τρέχον απόθεμα του καταστήματος. 

Όλοι οι αγώνες του κορυφαίου τραπεζιού που παίζονται σε ένα αποκλεισμό θα καταγραφούν και θα μεταφορτωθούν για να τους απολαύσουν όλοι, όπως όλα τα υπόλοιπα βίντεο παιχνιδιού μας εδώ .

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί. Φροντίστε να ενημερώσετε όλους όσους γνωρίζετε που μπορεί να ενδιαφέρονται για ανταγωνιστικά παιχνίδια καρτών, ότι έχουμε αυτή την απίστευτη ευκαιρία. Κανένα άλλο παιχνίδι τράπουλας στο νησί δεν προσφέρει αυτήν τη στιγμή τέτοια ευκαιρία, οπότε αν έχετε φίλους που έχουν ανταγωνιστικές φιλοδοξίες, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να μάθουν να παίζουν και να διαγωνίζονται. Το Talishar.net είναι ένα απίστευτο εργαλείο για την εκμάθηση του παιχνιδιού και τη βελτίωση και, όπως πάντα, τα μαθήματα και τα decks καλωσορίσματος είναι διαθέσιμα σε όποιον τα ζητήσει στο κατάστημα.

Έχουμε ακόμα λίγο χρόνο μέχρι να γίνει η εκδήλωση. Κάνουμε αυτή την ανακοίνωση όμορφα και νωρίς, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να προετοιμαστούν για αυτό το σημαντικό γεγονός. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με κάποια από τις εκδηλώσεις μας ή το παιχνίδι γενικότερα, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα μήνυμα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.

Επιστροφή στο ιστολόγιο