MtG Nationals 2022

MtG Nationals 2022

Σωστά. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου για την ετήσια εκδήλωση μας για το Εθνικό Πρωτάθλημα Κύπρου! Ο περσινός πρωταθλητής κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του για όλη τη χρονιά, παρά τις στενές κλήσεις κατά τη διάρκεια ορισμένων σεζόν. Θα είσαι ο επόμενος που θα διεκδικήσει τον τίτλο; Ελάτε μαζί μας για ένα ολοήμερο τουρνουά διπλής μορφής στις 22 Οκτωβρίου και βάλτε τα spell slinging spells σας ενάντια στα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Κύπρος.


Μορφή:

  • Εκδήλωση διπλής μορφής. Τρεις γύροι Dominaria United draft & 3 γύροι Modern, ακολουθούμενοι από ένα cut to top 8 single elimination.
  • Ημερομηνία & Ώρα: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022. Το προσχέδιο ξεκινάει στις 11:30 π.μ.
  • Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ

Το ντραφτ τμήμα του τουρνουά θα είναι αυστηρά χρονομετρημένο. Κάθε επιλογή θα έχει ορισμένο αριθμό δευτερολέπτων που της εκχωρούνται, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, μαζί με αυστηρή κατανομή χρόνου για την αναθεώρηση επιλογής μεταξύ των πακέτων. Θα υπάρξει μια περίοδος εγγραφής καταστρώματος και καταστρώματος διάρκειας 35 λεπτών.

Μετά τους τρεις πρώτους γύρους του ντραφτ, θα υπάρξει διάλειμμα 30 λεπτών. Θα ακολουθήσει το κατασκευασμένο τμήμα του τουρνουά.

Το κατασκευασμένο τμήμα του τουρνουά είναι σύγχρονο. Πρέπει να υποβάλετε μια λίστα καταλοίπων στον κριτή κατά την εγγραφή σας στην εκδήλωση.

Αφού ολοκληρωθούν όλοι οι ελβετικοί γύροι, οι 8 κορυφαίοι παίκτες της κατάταξης θα διαγωνιστούν σε μονό αποκλεισμό μέχρι τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τους τελικούς, πριν στεφθεί ο πρωταθλητής.

Βραβεία:

Δεν θα ήταν εθνικές χωρίς ένα έπαθλο για να ταιριάξουν! Φέτος, υπολογίζουμε συνολικά πάνω από 100 ενισχυτικά που θα δοθούν στους συμμετέχοντες! Όλα τα τελειώματα λαμβάνουν βραβεία! Οι κορυφαίοι 8 θα λάβουν επιπλέον ένα promo foil Fateful Absence, με τον νικητή να λαμβάνει ένα promo αλουμινόχαρτο Atushi, the Blazing Sky.

Όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα promo Σκεφτείτε. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο θυρωρός θα απονείμει τυχαία τα ακόλουθα στους τυχερούς συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

  • Inkmoth Nexus promo
  • Πακέτα προώθησης αλουμινίου
  • Τακτικά πακέτα προώθησης
  • Τυχαία διαφημιστικά αλουμινόχαρτα
  • Dominaria United Box Toppers
  • Σετ κουτιών Spellbook Gideon
  • Σετ κουτιών Spellbook Chandra
  • ...κι αλλα!!!

Όλοι θα μπουν στην κλήρωση για αυτά ανεξαρτήτως φινιρίσματος.


Το πρωτάθλημα:

Ο νικητής του τουρνουά θα στεφθεί Εθνικός πρωταθλητής 2022. Όπως πέρυσι, σε κανέναν δεν αρέσει ένας ανενεργός πρωταθλητής, έτσι κάθε σεζόν, ο πρωταθλητής θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του! Ο παίκτης που ξεπερνά τον πρωταθλητή σε βαθμούς που συγκεντρώνει κατά τη διάρκεια μιας δεδομένης σεζόν έχει την ευκαιρία να προκαλέσει τον πρωταθλητή σε έναν αγώνα πρωταθλήματος. Δείτε την περσινή ανακοίνωση για ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς και όλα τα προνόμια του Πρωταθλήματος.

Οι κορυφαίοι 8 του τουρνουά θα καταγραφούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας για να τους δουν και να τους απολαύσουν όλοι μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Θα έχουμε έναν κριτή παρών στην εκδήλωση, υπεύθυνο για την ακεραιότητα όλων των αγώνων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, σηκώστε το χέρι σας και καλέστε τον κριτή. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε ένα Competitive REL, οπότε φροντίστε να παίξετε όσο πιο σφιχτά μπορείτε. Θα απαιτηθούν λίστες καταστρώματος. Όλες οι άλλες σημαντικές πτυχές όσον αφορά την κρίση της εκδήλωσης, θα κοινοποιηθούν στην αρχή της εκδήλωσης από τον Κριτή και τους διοργανωτές μας.

Επιστροφή στο ιστολόγιο