Look Mom, I'm on TV!

Κοίτα μαμά, είμαι στην τηλεόραση!

Οι καταγεγραμμένοι αγώνες στο κατάστημα είναι μια νέα δυνατότητα που παρουσιάζουμε σε ορισμένες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο κατάστημά μας. Εάν δείτε μια περιγραφή συμβάντος με ετικέτα "Ηχογραφημένος αγώνας" ή την παρακάτω σφραγίδα στην εικόνα του συμβάντος, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να καταγράψετε, να σχολιάσετε και να δημοσιεύσετε τον αγώνα σας στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Εάν το γεγονός στο οποίο αναφερόμαστε δεν διευκρινίζει διαφορετικά ποιος αγώνας θα καταγραφεί, τότε θα καταγραφεί μόνο ο τελικός αγώνας μεταξύ των παικτών με την υψηλότερη θέση. Κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων υψηλότερου επιπέδου, όπως Game Day ή Nationals, ενδέχεται να καταγραφούν περισσότεροι αγώνες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να ηχογραφηθεί ο αγώνας σας, ενημερώστε έναν διοργανωτή ώστε να αλλάξει ποιος αγώνας θα είναι κάτω από την κάμερα.

Εάν παίζετε σε έναν ηχογραφημένο αγώνα, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά άλλα από το να παίξετε απλώς το παιχνίδι όπως θα κάνατε συνήθως. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης είναι υπεύθυνοι για την έναρξη ή τη διακοπή της εγγραφής. Απλώς βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τις κάρτες/τράπουλα/νεκροταφείο σας και οποιαδήποτε άλλα σημαντικά στοιχεία παιχνιδιού ορατά στην κάμερα, κρατώντας τα εντός της περιοχής που έχουν ορίσει οι διοργανωτές, έτσι ώστε ό,τι χρειάζεται, να παραμένει εντός του οπτικού πεδίου της κάμερας.

Αυτά είναι όλα για αυτή τη σύντομη ανακοίνωση. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα να κάνετε ξόρκια και να παίρνετε ονόματα, τόσο αυτοπροσώπως όσο και σε άμεση επανάληψη!

Υ.Γ.: Για το καλό του παλιού, ιδού ένα gameplay βίντεο που ηχογραφήθηκε πριν από μερικούς αιώνες ανάμεσα στον δικό μας Στέφανο Μιχαηλίδη και τον Γιώργο Περικλέους.


Επιστροφή στο ιστολόγιο