Kingdom of Intrigue on the Horizon

Kingdom of Intrigue on the Horizon

Με το OP-04 καθ' οδόν (κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου), το κατάστημα είναι έτοιμο να υποδεχθεί ένα πλήθος νέων εκδηλώσεων One Piece TCG! Ανακουφίστε τα τόξα Alabasta και Dressrosa μέσα από τα 125 φύλλα που απελευθερώνονται στο σετ. Συμπεριλαμβανομένων 6 ολοκαίνουργιων πολύχρωμων αρχηγών, 10 κάρτες Super Rare, 2 Secret Rares, ένα νέο Don!! και 5 ειδικές κάρτες με εναλλακτικές τέχνες από προηγούμενα αγαπημένα των θαυμαστών! 

OP-04 Προέκδοση:

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου το κατάστημα είναι περήφανο που φιλοξενεί το σφραγισμένο τουρνουά Pre-Release Tournament για το OP-04. Οι παίκτες που θα εγγραφούν θα λάβουν 6 πακέτα OP-04, μια προωθητική κάρτα Luffy καθώς και ένα πακέτο OP-04 Pre-Release. Θα κληθούν να κατασκευάσουν τράπουλες χρησιμοποιώντας μόνο τα πακέτα OP-04 που έλαβαν κατά την είσοδο και να διαγωνιστούν για το θρυλικό έπαθλο Winner Luffy, καθώς και για τα δικαιώματα καυχησιολογίας φυσικά! Το κατάστημα θα φέρει επίσης κάποιο επιπλέον βραβείο έκπληξη, οπότε ελάτε μαζί μας για να μάθετε ποια είναι αυτά! 

Store Championship Wave 2:

Για πρώτη φορά στην Κύπρο το κατάστημα θα φιλοξενήσει το wave 2 της σειράς τουρνουά Store Championship! Ένα τουρνουά one-shot όπου οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με στόχο να φτάσουν στην κορυφή και να αποκτήσουν το ειδικό έπαθλο Eustass Kid! Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ο καθένας από ένα Store Championship Participation Pack Vol.2 και οι 4 κορυφαίοι παίκτες θα λάβουν ένα ειδικό σετ με μανίκια Yamato. 

Store Tournament Vol. 4:

Σε διεβδομαδιαία βάση το κατάστημα θα φιλοξενεί τοπικά τουρνουά. Τα κιτ ήρθαν και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα απογοητευτείτε! Πακέτα τουρνουά, πακέτα νικητών, πακέτα OP-04, όπως πείτε, όλα είναι έτοιμα! Ελάτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας!   

Buddy Battles:

Η ολοκαίνουργια μορφή 2v2 έρχεται στο One Piece TCG! Συνδεθείτε με τον σύντροφό σας για να αντιμετωπίσετε άλλες ομάδες των 2 για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε βραβεία όπως ειδικά πακέτα με μανίκια που δεν θα τα πάρετε εύκολα στα χέρια σας! Τα πακέτα τουρνουά θα απονεμηθούν επίσης στους συμμετέχοντες κατά την είσοδο. Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα παρακάτω για τους κανόνες:

https://en.onepiece-cardgame.com/events/buddy_battle/

Επιστροφή στο ιστολόγιο