Hobby Mondays & Weekly Painting Pledge

Hobby Mondays & Weekly Painting Pledge

Ήρθε η ώρα να βάλεις πινέλο στο μοντέλο και να μειώσεις το σωρό της ντροπής σου, ακόμα κι αν αυτό είναι μόνο κατά ένα απειροελάχιστο ποσοστό!

Κάθε Δευτέρα, το Isengard Fantasy Shop θα ανταμείβει τους χομπίστες και τους παίκτες, απλώς επειδή ασχολήθηκαν με το χόμπι τους. Οι κανόνες είναι απλοί, διασκεδαστικοί και το πιο σημαντικό θα σας βοηθήσουν να βάψετε περισσότερα μίνι!

Επιπλέον, κάθε Δευτέρα από εδώ και στο εξής θα είναι η εβδομαδιαία μέρα χόμπι μας εδώ στο κατάστημα. Μη διστάσετε να περάσετε για να ζωγραφίσετε μερικά μίνι, να παρακαλέσετε τον θυρωρό να μοιραστεί μερικές από τις άπειρες γνώσεις ζωγραφικής του μαζί σας ή να μάθετε πώς να ζωγραφίζετε και να παραλάβετε το πρώτο σας μίνι, εντελώς δωρεάν. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε ότι θα έρθετε και θα σας δώσουμε όλες τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Πώς να συμμετάσχετε στην εβδομαδιαία υπόσχεση ζωγραφικής:

  1. Βρείτε την ανάρτηση δέσμευσης ζωγραφικής κάθε εβδομάδας στο Facebook ή στο Instagram μας. Οι αναρτήσεις βγαίνουν ζωντανά κάθε Δευτέρα, στις 15:00 π.μ.
  2. Κάντε like στη δημοσίευση και σχολιάστε τι δεσμεύεστε να βάψετε/συναρμολογήσετε/μετατρέψετε/κτλ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το τι μπορείτε να δημοσιεύσετε:
    1. Δεσμεύομαι να ζωγραφίσω μια ομάδα 5 ατόμων Assault Marines
    2. Υπόσχομαι να κάνω prime 20 Ork Boyz
    3. Δεσμεύομαι να βάλω τις βασικές στρώσεις στον Φούρνο Πανώλης μου
    4. Δεσμεύομαι να συγκεντρώσω την ομάδα μου στο Vampires Blood Bowl
    5. Και τα λοιπά
  3. Στο σχόλιο συμπεριλάβετε μια εικόνα της τρέχουσας κατάστασης του μοντέλου(ων) στα οποία αναφέρεται η υπόσχεσή σας.
  4. Πριν δημοσιευτεί η ανάρτηση του Painting Pledge της επόμενης εβδομάδας, απαντήστε στο αρχικό σχόλιο υπόσχεσής σας από την προηγούμενη εβδομάδα, με μία ή περισσότερες φωτογραφίες της ολοκληρωμένης υπόσχεσής σας.
  5. Κάθε εβδομάδα , ένας τυχαίος χομπίστας που έχει ολοκληρώσει την αρχική του υπόσχεση συμμετέχει σε ένα δώρο για πίστωση καταστήματος 10 € για χρήση για οποιοδήποτε χόμπι ή προϊόντα Εργαστηρίου Παιχνιδιών.

Κανόνες:

  1. Πρέπει να υποβάλετε τη δέσμευσή σας με τη μορφή που αναφέρεται παραπάνω, «Υπόσχομαι να…», μαζί με μια εικόνα του/των μοντέλου/ων που θα ζωγραφίσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
  2. Πρέπει να υποβάλετε το αρχικό σας σχόλιο υπόσχεσης έως την Τετάρτη στις 10:00 π.μ. κάθε εβδομάδα, όπως περιγράφεται παραπάνω.
  3. Πρέπει να απαντήσετε στο αρχικό σας σχόλιο με την ολοκληρωμένη δέσμευσή σας έως τις 10:00 π.μ. της Δευτέρας της επόμενης εβδομάδας.
  4. Οι νικητές ανακοινώνονται/προβάλλονται στο Painting Pledge Post της επόμενης εβδομάδας.
  5. Εάν κάποιος από τους παραπάνω κανόνες δεν τηρηθεί επακριβώς, δεν θα δικαιούστε το δώρο.
  6. Ο όγκος της προόδου που έχει σημειωθεί πρέπει να είναι σημαντικός. Δεν μπορείτε για παράδειγμα να δεσμευτείτε να βάψετε ένα μόνο πριτσίνι σε ένα όπλο και να είναι επιλέξιμη συμμετοχή. Να είστε λογικοί τόσο με τις προσδοκίες σας για το τι μπορείτε να ολοκληρώσετε, αλλά και να είστε δίκαιοι με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
  7. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει έναν παίκτη από την είσοδο μιας συγκεκριμένης εβδομάδας εάν κάποιος από τους παραπάνω κανόνες δεν τηρηθεί με ακρίβεια.

Καλό χόμπι σε όλους! Ανυπομονούμε να δούμε την πρόοδό σας και φροντίστε να περάσετε από το κατάστημα για οποιοδήποτε από τα απαραίτητα για το χόμπι σας. Κάθε Δευτέρα είναι μέρα χόμπι!

Επιστροφή στο ιστολόγιο