Get Ready for Blood Bowl!

Ετοιμαστείτε για το Blood Bowl!

Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη συγκίνηση του gridiron όπως ποτέ άλλοτε; Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Blood Bowl έρχεται στο Isengard και πρόκειται να δώσει νέα πνοή στο αγαπημένο σας χόμπι επιτραπέζιου παιχνιδιού με γρήγορο ρυθμό!

Γιατί Blood Bowl;

  • Προσβάσιμο: Το Blood Bowl είναι απίστευτα εύκολο να μπει. Απλώς αρπάξτε μια ομάδα και είστε έτοιμοι να βουτήξετε στη δράση.
  • Γρήγορη και συναρπαστική: Πείτε αντίο στις συνεδρίες μαραθωνίου gaming! Το Blood Bowl προσφέρει σύντομα παιχνίδια γεμάτα δράση που διαρκούν έως και 2 ώρες.
  • Η απόλυτη αθλητική εμπειρία: Βυθιστείτε στον συγκλονιστικό ενθουσιασμό ενός πραγματικού αθλητικού διαγωνισμού. Γίνετε μάρτυρες αναδυόμενων αστέρων, σκληροπυρηνικών καβγάδων στην κεντρική γραμμή και ριψοκίνδυνων παιχνιδιών που θα σας κρατήσουν στην άκρη της θέσης σας.
  • Star Players: Γνωρίστε τους εμβληματικούς καλεσμένους Star Players του παιχνιδιού που προσθέτουν μια εντελώς νέα διάσταση στους αγώνες σας.
  • Εθνικό Πρωτάθλημα Κύπρου: Αγωνιστείτε σε μια κανονική περίοδο πρωταθλήματος και βάλτε το βλέμμα σας στον πολυπόθητο τίτλο του Εθνικού Πρωταθλητή Κύπρου.

Εγγραφείτε σε μια ακμάζουσα κοινότητα

  • Γίνετε μέλος της αναπτυσσόμενης κοινότητάς μας! Με πάνω από 15 παίκτες από τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να συμμετάσχετε στη δράση.
  • Δεν ξέρετε πώς να παίξετε; Κανένα πρόβλημα! Φιλοξενούμε προπονητικές ημέρες όπου μπορείτε να μάθετε τα σχοινιά, να επιλέξετε την ομάδα σας και να ξεκινήσετε να σκοράρετε touchdown και να σπάσετε κρανία. Δεν τα καταφέρνεις; Στείλτε μήνυμα στον κύριο προπονητή μας στη διεύθυνση https://www.facebook.com/mukhinko/ για να κανονίσετε μια συνεδρία προπονητή που σας ταιριάζει.

Δείτε το σε δράση

Ελάτε στο γήπεδο, προπονητής!

Το Blood Bowl δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ελάτε μαζί μας στο Isengard και βουτήξτε στον κόσμο των αθλημάτων φαντασίας όπως ποτέ άλλοτε. Ετοιμαστείτε για επικές μάχες, θρυλικά παιχνίδια και τη συντροφικότητα μιας ακμάζουσας κοινότητας gaming.

Επιστροφή στο ιστολόγιο