Flesh & Blood Cyprus National Championship

Εθνικό Πρωτάθλημα Κύπρου Flesh & Blood

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε επίσημα το πρώτο Εθνικό Πρωτάθλημα Κύπρου για Σάρκα & Αίμα! Σε αυτήν την κορυφαία αγωνιστική διοργάνωση, όχι μόνο θα στέψουμε έναν επίσημο Εθνικό Πρωταθλητή (σοβαρά, υπάρχει ένα τρόπαιο και τα πάντα), αλλά θα στείλουμε επίσης έναν δικό μας για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει αργότερα φέτος στη Βαρκελώνη. Η προκήρυξη δεν έχει καν ξεκινήσει και θα έπρεπε ήδη να κάνετε εξάσκηση.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Μορφή: Classic Constructed & Monarch Draft (περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω). Επιβολή κανόνων σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ημερομηνία: 09/09/2023

Ώρα: 11:30 π.μ

Τιμή συμμετοχής: 40€ ανοιχτή είσοδος. Δωρεάν για πιστοποιημένους παίκτες

Υποστήριξη βραβείων:

1ος

2ο

 • 2x Booster κουτιά Dusk Till Dawn
 • Cold Foil “Prism, Awakener of Sol”

3η-4η

 • 1 x Booster κουτιά Dusk Till Dawn
 • Cold Foil “Prism, Awakener of Sol”

5η-8η

 • 12x ενισχυτικά πακέτα Dusk Till Dawn
 • Cold Foil “Prism, Awakener of Sol”

9η+

 • Το Booster συσκευάζει βραβεία ανάλογα με τη συμμετοχή και την τελική κατάταξη
 • Cold Foil “Prism, Awakener of Sol”

*Πρόσθετες προσφορές θα δοθούν τυχαία σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως τερματισμού.

Μορφή:

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εκδήλωση θα έχει χωριστή μορφή, ξεκινώντας με τρεις γύρους Swiss Classic Constructed, ακολουθούμενους από τρεις ελβετικούς γύρους Monarch Draft και, τέλος, Classic Constructed top8 με μονή αποβολή.

Οι λίστες καταστρωμάτων για την Κλασική Κατασκευασμένη τράπουλα σας πρέπει να παραδοθούν στον κριτή της εκδήλωσης κατά τη συλλογή λιστών προτού ξεκινήσει η εκδήλωση. Μπορείτε να εκτυπώσετε την επίσημη φόρμα εδώ και να τη συμπληρώσετε με το χέρι ή κατά προτίμηση να χρησιμοποιήσετε ένα ψηφιακό εργαλείο (όπως το FaBrary ) για να εκτυπώσετε μια ολοκληρωμένη λίστα καταλοίπων.

Το πρόχειρο τμήμα θα απαιτήσει επίσης την εγγραφή μιας λίστας καταστρώματος , η οποία θα παρέχεται από το προσωπικό της εκδήλωσης. Η ίδια η διαδικασία σύνταξης θα χρονομετρηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνετε προσοχή στις ακριβείς οδηγίες του κριτή της εκδήλωσης. Ακολουθούν οι ακριβείς κανόνες για τη διαδικασία του σχεδίου:

 • Οι παίκτες κατανέμονται σε draft pods και κάθονται σε κυκλικό σχηματισμό. Ο προτεινόμενος αριθμός παικτών σε ένα draft pod είναι 8.
 • Σε κάθε παίκτη δίνεται το πρόχειρο προϊόν του, αλλά δεν το ανοίγει ακόμα.
 • Κάθε παίκτης στο pod ανοίγει ένα από τα πακέτα ενίσχυσης του draft και αφαιρεί τις κάρτες που είναι σπάνιες.
 • Κάθε παίκτης τραβάει ένα αυτοκίνητο, το τοποθετεί με την όψη προς τα κάτω σε ένα σωρό μπροστά του, στη συνέχεια ανακατεύει τα υπόλοιπα φύλλα και τα περνάει στον παίκτη στα αριστερά του. Οι παίκτες παίρνουν τα χαρτιά που τους έχουν δοθεί και επαναλαμβάνουν αυτή τη διαδικασία μέχρι να γραφτούν όλα τα φύλλα με αυτόν τον τρόπο.
 • Μεταξύ της σύνταξης κάθε αναμνηστικού πακέτου, οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν όλα τα χαρτιά που έχουν τραβήξει, πριν τα επιστρέψουν σε ένα μόνο κλειστό σωρό.
 • Οι παίκτες επαναλαμβάνουν τη διαδικασία ανοίγματος, σύνταξης και αναθεώρησης με το υπόλοιπο προϊόν, εναλλάσσοντας την κατεύθυνση που περνούν τα υπόλοιπα φύλλα. το πρώτο πακέτο στα αριστερά τους, το δεύτερο πακέτο στα δεξιά τους και το τρίτο πακέτο στα αριστερά τους.
 • Αφού ολοκληρωθεί το ντραφτ όλου του προϊόντος, το χαρτοφυλάκιο κάθε παίκτη (μείον τα χαρτιά σπανιότητας) θα πρέπει να είναι ένα μόνο σωρό μπροστά του.
 • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του draft, οι παίκτες δεν επιτρέπεται να μοιράζονται ή να επιδιώκουν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των πακέτων ή των φύλλων που έχουν συνταχθεί. Προς αποφυγή αμφιβολιών, οι παίκτες δεν επιτρέπεται να επικοινωνούν με οποιονδήποτε τρόπο που θα μπορούσε να επηρεάσει τους παίκτες που συμμετέχουν στο ντραφτ.
 • Όταν ένας παίκτης τραβήξει ένα φύλλο και το τοποθετήσει με την όψη προς τα κάτω στο σωρό του, η επιλογή του οριστικοποιείται και τα φύλλα δεν μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλο φύλλο από το πακέτο.
 • Οι παίκτες μπορεί να μην κοιτούν το σωρό των φύλλων που έχουν συντάξει με την όψη προς τα κάτω, ενώ η σύνταξη των φύλλων βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρέπει να περιμένουν την περίοδο αναθεώρησης μεταξύ της σύνταξης πακέτων ενίσχυσης.
 • Για συμβάντα επιβολής επαγγελματικών κανόνων, χρησιμοποιείται ένα πρόχειρο χρονόμετρο ως εξής:

Καρτέλλες

Ώρα σχεδίου

15

50 δευτερόλεπτα

14

50 δευτερόλεπτα

13

50 δευτερόλεπτα

12

50 δευτερόλεπτα

11

40 δευτερόλεπτα

10

40 δευτερόλεπτα

9

30 δευτερόλεπτα

8

30 δευτερόλεπτα

7

20 δευτερόλεπτα

6

20 δευτερόλεπτα

5

10 δευτερόλεπτα

4

10 δευτερόλεπτα

3

5 δευτερόλεπτα

2

5 δευτερόλεπτα

1

-

Ανασκόπηση

60 δευτερόλεπτα


Οι γύροι Classic Constructed διαρκούν 55 λεπτά , συμπεριλαμβανομένου του χρόνου μπουφέ. Οι γύροι ντράφτ διαρκούν 35 λεπτά , συμπεριλαμβανομένου του μπουφέ, ενώ η διαδικασία κατασκευής/εγγραφής στο κατάστρωμα της πισίνας είναι 30 λεπτά. Οι κορυφαίοι 8 θα είναι άχρονοι, αλλά οι παίκτες θα συνεχίσουν να αναμένεται να παίξουν σε λογικό ρυθμό.

Επιβολή επαγγελματικών κανόνων:

Αυτό είναι ένα επαγγελματικό τουρνουά με μεγάλα έπαθλα και σίγουρα θα αναδείξει το αγωνιστικό πνεύμα από όλους. Ως εκ τούτου, όλοι οι παίκτες αναμένεται να παίξουν προσεκτικά και με λογικό ρυθμό. Αναμένεται να γνωρίζετε τους κανόνες παιχνιδιού και τις πολιτικές τουρνουά του παιχνιδιού και τις διαδικασίες του. Η μη τήρηση αυτών θα έχει ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του δικαστή. Να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο με τα decklists όσο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τηρείτε πάντα τις οδηγίες του Κριτικού προσωπικού καθώς και την αυστηρή ώρα έναρξης/λήξης των γύρους.

Ηχογραφημένοι αγώνες:

Ο κορυφαίος πίνακας κατά τη διάρκεια των 8 κορυφαίων θα καταγραφεί για να μοιραστεί με την ευρύτερη κοινότητα μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Μπορείτε να βρείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ . Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε εδώ . Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την εκδήλωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ξεκινήστε την εξάσκηση και την προετοιμασία για το μεγαλύτερο τουρνουά Flesh & Blood που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Επιστροφή στο ιστολόγιο