Dusk Till Dawn Pre-Release

Dusk Till Dawn Προέκδοση

Το Dusk Till Dawn θα είναι σύντομα κοντά μας, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για μια εκδήλωση Prerelease! Αυτό μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό σετ (χωρίς σχέδιο) αλλά στον κόσμο του Rathe όλα είναι δυνατά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανταγωνιστικής σεζόν, αντί να συντάξει τους Outsiders για 3 ακόμη μήνες, η LSS αποφάσισε να εμπλουτίσει τα πράγματα και να επαναφέρει τον αρχικό Monarch που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του περιορισμένου περιβάλλοντος. Το προαναφερθέν σετ δεν είχε πολλές ευκαιρίες να λάμψει όταν κυκλοφόρησε αρχικά, λόγω των περιορισμών της πανδημίας εκείνη την εποχή, ειδικά για σκοπούς σύνταξης/σφραγισμένους. Τώρα επιστρέφει, όχι μόνο για το Σαββατοκύριακο πριν την κυκλοφορία, αλλά και για την αγωνιστική πίστα που θα λάβει χώρα μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου σετ, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Προέκδοση Dusk Till Dawn:

Μορφή: Monarch Draf

Ημερομηνία: 08/07/2023

Ώρα: 11:30 π.μ

Κόστος συμμετοχής: €30

Εισιτήρια: Προσεχώς

Υποστήριξη βραβείων:

  • Ο νικητής κάθε draft pod λαμβάνει μία κρύα αλουμινόχαρτο νεαρής ηλικίας "Prism, Advent of Thrones" ή κρύο φύλλο αλουμινίου νεαρής κάρτας ήρωα "Vynnset" της επιλογής του.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα τυχαίο φύλλο τέχνης εκτεταμένο ουράνιο τόξο "Herald of Ravages"
  • Ένας τυχαίος συμμετέχων θα κερδίσει ένα playmat της επιλογής του από την επιλογή του καταστήματος
  • Αυξημένη υποστήριξη βραβείων πακέτων ενίσχυσης για όλους τους συμμετέχοντες από το τελευταίο σετ, Dusk Till Dawn.

Θυμόμαστε τον Μονάρχη:

Μπορεί να μην είχαμε πολλές ευκαιρίες να παίξουμε με περιορισμένο Monarch, αλλά στοχεύουμε να το διορθώσουμε αυτή τη σεζόν. Άλλωστε, αυτό θα είναι το σετ που θα συντάξουμε κατά τη διάρκεια του Εθνικού μας Πρωταθλήματος). Για όσους μπορεί να μην είναι πολύ εξοικειωμένοι με αυτό το σετ, εδώ είναι μερικές γρήγορες λεπτομέρειες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βουτήξετε στη μορφή.

Πρώτα απ 'όλα, εδώ είναι όλες οι κάρτες από αυτό το σετ. Υπάρχουν 4 διαθέσιμοι ήρωες. Prism (Light Illusionist), Boltyn (Light Warrior), Chane (Shadow Runeblade), Levia (Shadow Brute). Αυτό σημαίνει ότι οι ήρωες του Light μπορούν να μοιράζονται τις ταλαντούχες κάρτες του Light, και παρομοίως οι ήρωες του Shadow μπορούν να μοιράζονται τις ταλαντούχες κάρτες Shadow. Πέρα από τα γενόσημα, όμως, εκεί τελειώνει το crossover, καθώς κάθε ήρωας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τους άλλους, ακόμη και μέσα στο δικό του ταλέντο.

Η Prism έχει πρόσβαση στην Iris of Reality ως όπλο της στην περιορισμένη μορφή, η οποία μπορεί να μην είναι ό,τι πιο εύκολο στη χρήση, αλλά οι υψηλότεροι Heralds σας σίγουρα θα βάλουν τους αντιπάλους σας σε στενή πίεση.

Ο Boltyn και οι άξονές του θέλουν να πάνε ευρεία με πολλαπλές επιθέσεις, κάνοντας τα μπλοκ για τον αντίπαλο μη βέλτιστα, καθώς κάθε φορά που ο αντίπαλος μπλοκάρει τις επιθέσεις του με τις δικές του ενέργειες επίθεσης, κερδίζει περισσότερη επίθεση για αυτούς, υποθέτοντας ότι έχει εκπληρώσει τις απαιτήσεις της ψυχής του.

Ο Chane έχει το Galaxxi Black ως όπλο της επιλογής του, ανταμείβοντάς τον κάνοντας αυτό που κάνει καλύτερα, δηλαδή να διώχνει και να παίζει πολλά χαρτιά στον ίδιο γύρο, συντρίβοντας τον αντίπαλο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, αν και να μην ξεμείνετε από βενζίνη πριν τελειώσει ο αντίπαλος.

Η Levia έχει το πολύ δυνατό όπλο με το Ravenous Meataxe, το οποίο τη βοηθάει να τροφοδοτεί το νεκροταφείο της για κάποιες επιθέσεις υψηλότερου ποσοστού που απαιτούν διώξεις καρτών από αυτό. Ακριβώς όπως ο Chane όμως, η εξισορρόπηση της ζημιάς στο νεκροταφείο και το χρέος του αίματος είναι απαραίτητη για μια στρατηγική νίκης.

Επιστροφή στο ιστολόγιο