Dawn after Dusk

Αυγή μετά το σούρουπο

Το καλοκαίρι πλησιάζει και παρόλο που είχαμε μια μικρή ύφεση τον περασμένο μήνα, η τελευταία κυκλοφορία, Dusk till Dawn, που έρχεται αυτό το καλοκαίρι, είναι όλα στο steam. Έχουμε μερικές προσφορές για να δούμε, περισσότερες προσθήκες στη λίστα Living Legend και ποιο θα μπορούσε να είναι το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για κάποιο διαγωνισμό Flesh and Blood.

Σούρουπο μέχρι την αυγή

Το πιο πρόσφατο συμπληρωματικό σετ που θα κυκλοφορήσει φέτος, το Dusk Till Dawn υπόσχεται να είναι μια μεγάλη εισροή νέων εργαλείων για κάθε ήρωα του παιχνιδιού. Έχουμε ήδη δει μερικά spoilers για αρκετές νέες ειδικότητες ήρωες, συμπεριλαμβανομένου ενός για τον Shiyanna;!? Αυτό το σετ, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο Living Legend που θα έχουμε σύντομα, είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τα πράγματα ξανά. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πότε θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις προέκδοσης και να δείτε ποια είναι τα τελευταία νέα σχετικά με αυτό το σετ.

June Armouries:

Αυτόν τον μήνα θα έχουμε κάποιες προσφορές που δεν υπάρχουν ακόμη! Σωστά, όπως κάθε περίοδο κυκλοφορίας, οι προσφορές από ένα επερχόμενο σετ δίνονται ως πρώιμες λιχουδιές. Αυτή τη φορά, προετοιμαζόμενοι για το Dusk Till Dawn στα μέσα Ιουλίου, θα μοιράσουμε τα ακόλουθα σε όλες τις εκδηλώσεις μας στο Armory.


1 Cold Foil Flail of Agony στον νικητή κάθε διοργάνωσης

6 Extended Art Rainbow Foil Vantom Banshee (2 από κάθε τιμή αγωνιστικού χώρου) από τη 2η στην 7η θέση

1 Playmat Dusk Till Dawn στον παίκτη με τα περισσότερα XP που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του μήνα

1 Requiem of the Damned playmat που θα δοθεί σε νέο παίκτη στην εκδήλωση Open Day μας (δείτε λεπτομέρειες παρακάτω)

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ:

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν Road to Nationals, η οποία λαμβάνει χώρα σε μεγάλες κοινότητες FaB στο εξωτερικό, περισσότεροι πόντοι Living Legend μοιράστηκαν σε αρκετούς ήρωες, ένας από τους οποίους, λόγω της νίκης του Pablo Pintor στο Antwerp Calling, έφτασε στο Living Legend. status, καθιστώντας τους τον πρώτο ήρωα που το έκανε τόσο στο Blitz όσο και στο Classic Constructed. Ο Oldhim βρίσκεται τώρα σε μόνιμη στάση μέχρι να παρουσιαστεί μια μορφή Living Legend ή να κυκλοφορήσει μια νέα εκδοχή του πιο κάτω. Η Lexi κερδίζει επίσης σωρούς πόντους, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να βγει εκτός, και η Briar, αν και δεν έχει εξαιρετικά καλή απόδοση τον τελευταίο καιρό, απέχει μόλις 2 πόντους για να αποσυρθεί επίσης. Λάβετε υπόψη ότι όλες αυτές οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ κατά την επόμενη ανακοίνωση Απαγόρευσης & Περιορισμού που θα γίνει στις αρχές Ιουλίου. Μέχρι τότε, είστε ακόμα ελεύθεροι να παίζετε τα decks σας στο Oldhim.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκδηλώσεις Road to Nationals λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν του Εθνικού Πρωταθλήματος. Ήταν ήσυχο στο μπροστινό μέρος για την κοινότητά μας και ορισμένοι παίκτες έχουν σκεφτεί ακόμη και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση τόσο μεγάλη. Αν και δεν έχουμε κάνει επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα, θα το κάνουμε σύντομα. Προς το παρόν, ελέγξτε αυτό!.

Νέος παίκτης Blitz Προκατασκευασμένο Open Day:

Το Flesh and Blood είναι μαζί μας για λίγο περισσότερο από 2 χρόνια και αναζητούμε συνεχώς περισσότερα άτομα για να μοιραστούμε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι. Γι' αυτό διοργανώνουμε την πρώτη μας "Flesh & Blood Open Day" στις 24 Ιουνίου. Μπείτε, πάρτε μια προκατασκευασμένη τράπουλα, μάθετε το παιχνίδι, παίξτε μερικούς αγώνες και φύγετε με μερικά γλυκά promos, όλα ΔΩΡΕΑΝ !

Σε αυτό το event, θα παίξουμε με τα Blitz Preconstructed decks . Μπορείτε να φέρετε το δικό σας, να αγοράσετε ένα από το κατάστημα ή να δανειστείτε ένα από τα δωρεάν καταστρώματα που είναι διαθέσιμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να καθίσετε με έναν από τους έμπειρους παίκτες μας για να μάθετε πώς να παίζετε ή εάν έχετε ήδη καταλάβει το παιχνίδι, μπορείτε να προκαλέσετε οποιονδήποτε σε ένα παιχνίδι. Μπορείτε να έρθετε και να φύγετε όπως θέλετε, να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε. Για κάθε παιχνίδι που παίζετε, λαμβάνετε μια κάρτα προσφοράς και όλοι οι νέοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα αποκλειστικό playmat!

Αυτή η εκδήλωση είναι η τέλεια ευκαιρία να μάθετε πώς να παίζετε και να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Και είπαμε ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ ; Φέρτε έναν φίλο, μάθετε να παίζετε και απολαύστε αυτό το συγκλονιστικό TCG!

Επιστροφή στο ιστολόγιο