Dash of Silver

Παύλα από ασήμι

Άλλος ένας μήνας πέρασε, και καθώς μπαίνουμε στην εορταστική περίοδο, ήρθε η ώρα για έναν ακόμη μήνα FaB να ανακεφαλαιωθεί πριν εμβαθύνουμε στα τελευταία νέα από το FaB.

Αναλυτικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και ξεσκονίστηκε, στέφοντας τον πρώτο παγκόσμιο πρωταθλητή Flesh & Blood, Mark Hamilton , ο οποίος οδήγησε με μαεστρία τον Iyslander σε όλα τα σχήματα. Classic Constructed , Blitz και ακόμη και Draft. Είδαμε πολλές χώρες να εκπροσωπούνται στην παγκόσμια σκηνή. Ίσως του χρόνου να κυματίσει η δική μας σημαία ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, έγινε μια νέα ανακοίνωση Ban & Restricted, η οποία δεν έκανε αλλαγές στη μορφή Classic Constructed, αλλά ταρακούνησε λίγο τα πράγματα για τη μορφή Blitz.

  • Το Aether Wildfire είναι απαγορευμένο
  • Aether Icevein είναι ανασταλεί μέχρι την επόμενη απαγορευμένη και σε αναστολή ανακοίνωση (30 Ιανουαρίου 2023)
  • Η υποθερμία είναι ανασταλεί μέχρι ο Iyslander να γίνει Living Legend
  • Το Storm Striders μετακινείται από αναστολή σε νομικός

Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι μας οι μάγοι, και πιο συγκεκριμένα ο Iysalnder, δέχθηκαν λίγο νεύρο (παρόλα αυτά ένας από τους καλύτερους ήρωες στο Blitz), αλλά με την επιστροφή του Storm Striders, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξομαλυνθούν. Η επόμενη ανακοίνωση B&R έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιανουαρίου 2023, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συμμετάσχετε στις επαναλήψεις σας ενώ προετοιμάζεστε για την ανταγωνιστική σεζόν Classic Constructed για τους επόμενους μήνες χωρίς να φοβάστε ότι θα αλλάξει η μορφή, αποκλείοντας κάποια καινοτομία από κατασκευαστές καταστρωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Κυκλοφορία Dynasty:

Το Dynasty έχει φτάσει στο προσκήνιο και έχει αρχίσει να ταρακουνάει τα πράγματα όπως κανένα άλλο σετ πριν από αυτό. Με την εισαγωγή μιας ολοκαίνουργιας τάξης/ήρωα και τέτοια ενδιαφέροντα νέα εργαλεία που δίνονται σε κάθε άλλη κατηγορία, περιμένουμε κάποια πρωτοποριακά πράγματα να ανακινήσουν το meta για τους επόμενους μήνες. Ίσως μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να διοχετεύσετε το εσωτερικό Qi σας και να απελευθερώσετε τη ξεχασμένη δύναμη της τίγρης που σκύβει, ή ίσως θα είστε ο πρώτος μηχανολόγος σε όλο το Rathe που θα φτιάξει ένα κοστούμι hulkbuster ή ακόμα και θα βρείτε έναν τρόπο να φτιάξετε επιτέλους Azalea δουλειά (αυτό το νέο τόξο είναι σοβαρή υπόθεση). Ανεξάρτητα από το τι, η Dynasty άνοιξε τις πύλες για την καινοτόμο κατασκευή καταστρωμάτων και στήνει πολύ όμορφα τη σκηνή για την επόμενη ανταγωνιστική σεζόν που ξεκινά στις αρχές του 2023.

Εκδηλώσεις οπλισμού:

Με νέο μήνα, σημαίνει νέες προσφορές για τις εκδηλώσεις μας στο Armory. Αυτόν τον μήνα μοιράζουμε ένα Cold Foil Quicksilver Dagger στον νικητή κάθε διοργάνωσης και 2 playsets Predatory Streak σε παίκτες από τη 2η έως την 7η θέση.

Ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στο τέλος του μήνα θα λάβει ένα γλυκό Water Glow Lanterns playmat (το οποίο πιθανότατα θα δει πολύ περισσότερο παιχνίδι από το πραγματικό φύλλο δυστυχώς).

Επιπλέον, ορισμένες ειδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές θα δοθούν σε επιλεγμένες εκδηλώσεις καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά θα κοινοποιηθούν σύντομα.

ProQuest Σεζόν 3:

Όπως μπορεί να έχετε ακούσει από εμάς να μιλάμε κυριολεκτικά ασταμάτητα για αυτό στο κατάστημα, το small-ol' Isengard Fantasy Shop είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει ένα τουρνουά Pro Quest! Αυτά είναι τεράστια νέα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα σχετικά μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Προς το παρόν, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτήν τη σεζόν των εκδηλώσεων Pro Quest εδώ , για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για πληροφορίες, μέχρι να οριστικοποιήσουμε τις λεπτομέρειες του τουρνουά μας που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2023!

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, επειδή δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση Ban & Restricted μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν του ProQuest, οποιαδήποτε playtesting θέλετε να κάνετε για να προετοιμαστείτε για αυτό το γεγονός θα είναι ασφαλής από τυχόν μεγάλες αλλαγές στη μορφή. Παρά το γεγονός ότι δεν χρηματοδοτούμαι από αυτούς (αν και σε αυτό το σημείο μάλλον θα έπρεπε να είμαι), παρακαλούμε ελέγξτε το Fabrary.net και το Talishar.net . Αυτοί είναι και οι δύο εξαιρετικοί πόροι/εργαλεία για τη βελτίωση των δεξιοτήτων κατασκευής καταστρωμάτων, μπουφέ και παιχνιδιού.

Παιχνίδι:

Τέλος, θα ήθελα να στρέψω την προσοχή σας στη σελίδα παιχνιδιού όπου μπορείτε να βρείτε όλους τους καταγεγραμμένους αγώνες μας στο κατάστημα. Περισσότερες ενέργειες Blitz και Classic Constructed είναι διαθέσιμες για να απολαύσετε, ενώ αποκτάτε πολύτιμες πληροφορίες για το πώς λειτουργούν διαφορετικοί ήρωες. Επιδιώκω ένα πρόγραμμα μεταφόρτωσης δύο φορές την εβδομάδα, με τουλάχιστον έναν αγώνα CC και έναν αγώνα Blitz το μήνα, γι' αυτό ελέγχετε συχνά για να βλέπετε αν έχει αναρτηθεί νέο περιεχόμενο.

Επιστροφή στο ιστολόγιο