Changes are afoot...

Αλλαγές είναι σε εξέλιξη...

Την προσοχή σας παίκτες MtG!!!

Το κατάστημα έχει ανοίξει ξανά τις πύλες του στους αγαπημένους μας θαμώνες για εκδηλώσεις στο κατάστημα εδώ και αρκετό καιρό και είναι καιρός να αποκαλύψουμε μερικές νέες και συναρπαστικές αλλαγές και προσθήκες στον τρόπο με τον οποίο θα ζήσετε το Magic στο κατάστημά μας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας σχετικά με όλους τους νέους τύπους εκδηλώσεων, επιπλέον ανταμοιβές και ίντριγκες που εισάγονται στα τουρνουά μας MtG, γι' αυτό δώστε προσοχή στις ανακοινώσεις που θα αναρτηθούν τις επόμενες εβδομάδες στη σελίδα μας στοfacebook και ιστοσελίδα.

Εδώ που τα λέμε, ας μεταβούμε αμέσως στην ανακοίνωση αυτής της εβδομάδας.

Η ιστοσελίδα μας!

Η κυκλοφορία του ιστότοπου του Isengard στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και από σήμερα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ειδική καρτέλα "Εκδηλώσεις" για να δείτε ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων στο κατάστημα, καθώς και συνδέσμους για να κάνετε κράτηση για την είσοδό σας σε αυτές χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για να το κάνετε αυτοπροσώπως στο κατάστημα.

Εκεί, θα βρείτε επίσης λεπτομέρειες για αυτές τις εκδηλώσεις, σχετικά με τη μορφή, το κόστος συμμετοχής, την ώρα και άλλα, καθώς και να μπορείτε να προβάλετε εκδηλώσεις που δεν σχετίζονται με το Mtg που μπορεί να σας δελεάσουν να μας επισκεφτείτε. Δεν είναι όλα τα MtG. Ρίξτε μια ματιά για να βρείτε όλες τις εκδηλώσεις μας, ανεξάρτητα από το ποια είναι η μέθοδος που προτιμάτε. Βραδιές επιτραπέζιων παιχνιδιών, Battleparties, βραδιές RPG και πολλά άλλα!!!

Επιστρέφοντας στη Δόξα!

Δεύτερον, ανακοινώνουμε την πολυαναμενόμενη επιστροφή δύο αγαπημένων γεγονότων των θαυμαστών. Ημέρα Παιχνιδιού και Εθνικοί . Αυτά τα γεγονότα μπορεί να είχαν διακοπεί από τους Wizards of the Coast* στο παρελθόν, αλλά τα φέρνουμε πίσω μωρό μου!

Η Ημέρα του Παιχνιδιού είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται ένα μήνα μετά από κάθε έκδοση του τυπικού νομικού σετ και θα είναι μια τυπική εκδήλωση με βραβεία που θα σας δάκρυ. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα της Game Day σε μια επερχόμενη ανακοίνωση βαθιάς κατάδυσης.

Οι Εθνικοί επέστρεψαν! Θα στεφθείτε ο επόμενος εθνικός πρωταθλητής MtG της χώρας; Βάλτε το όνομά σας πάνω από τα υπόλοιπα σε μια εξαντλητική εκδήλωση διπλής μορφής, μια φορά το χρόνο, με πρόχειρη και τυπική κατασκευή, με περικοπή στην κορυφή8. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο έπαθλο από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση, αυτό είναι το αποκορύφωμα των δοκιμασιών και των δοκιμασιών, των απωλειών και των νικών της χρονιάς. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ετήσια διοργάνωση Nationals θα παρουσιαστούν σε όλο τους το μεγαλείο σε προσεχή ανακοίνωση.

Μια Δική μας Λίγκα!

Και για να ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε κάτι ολοκαίνουργιο για να σας δώσουμε ακόμα περισσότερους λόγους να έρθετε μαζί μας κάθε εβδομάδα για να διορθώσετε την καλοσύνη του MtG. Διατηρούμε όλα τα έξοδα εισόδου ίδια σε όλους τους τομείς, αλλά αυξάνουμε τα καλούδια που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο αν παρευρεθείτε! Προφανώς, όσοι επικρατήσουν κατά τη διάρκεια μεμονωμένων εκδηλώσεων θα κερδίσουν μεγαλύτερα βραβεία, οπότε ξεκινήστε να εξασκείτε την ανδρεία σας στην ορθογραφία. Όλοι όμως θα συμμετέχουν στο ολοκαίνουργιο Isengard MtG League , κερδίζοντας το δρόμο τους προς όλο και περισσότερα λάφυρα!

Με κάθε εκδήλωση που συμμετέχετε, κερδίζετε πόντους. Κάθε φορά που φθάνετε σε ένα συγκεκριμένο όριο πόντων, κερδίζετε ένα νέο επίπεδο και λαμβάνετε μια ανταμοιβή. Τόσο απλό, όχι εάν είναι και είναι ή αλλά. Κερδίστε μερικούς πόντους, κερδίστε βραβεία. Οι διοργανωτές εκδηλώσεών μας παρακολουθούν στενά τον καθένα από εσάς και την απόδοσή σας, οπότε αν αναρωτιέστε πόσο κοντά είστε στην επόμενη ανταμοιβή σας, απλώς ρωτήστε.

Στην αρχή κάθε σεζόν, που είναι η κυκλοφορία ενός νέου τυπικού-νόμιμου συνόλου, μέχρι την κυκλοφορία της επόμενης, θα βλέπετε μια ανακοίνωση στη σελίδα του γκρουπ με τις ανταμοιβές που θα λαμβάνετε όταν φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο. Οι διοργανωτές εκδηλώσεων παρακολουθούν τους πόντους σας και όταν φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο, θα σας παρέχουν την ανταμοιβή που αντιστοιχεί σε αυτό.

Θα λάβετε 3 πόντους ανά νίκη αγώνα , 1 πόντο ανά ισοπαλία και 1 πόντο απλά για τη συμμετοχή σας σε μια εκδήλωση .

Και ως τελική σημείωση, εδώ είναι μια μικρή κορύφωση στη σεζόν του σετ Rewards for the Forgotten Realms:

  1. 1 Promo Card της επιλογής σας από την ειδική επιλογή των καταστημάτων με φύλλα προέκδοσης και άλλες πιο περιζήτητες κάρτες.

  2. 1 Promo Pack FNM Non-Foil της επιλογής σας.

  3. 1 Relic Creature Token & 1 Promo της επιλογής σας από τον αποκλειστικό φάκελο προώθησης πρωταθλήματος των καταστημάτων.

  4. 1 Σχέδιο Booster από οποιοδήποτε τυπικό νόμιμο σετ σε απόθεμα.

  5. 1 πακέτο προσφοράς FNM Non-Foil της επιλογής σας & 1 Promo της επιλογής σας από τον αποκλειστικό φάκελο προώθησης πρωταθλήματος των καταστημάτων.

Για να φτάσετε σε κάθε νέο επίπεδο χρειάζεστε 14 πόντους , που σημαίνει ότι όσο περισσότερες νίκες κερδίζετε κατά τη διάρκεια κάθε γεγονότος, τόσο πιο γρήγορα θα κερδίζετε επίπεδα, τόσο περισσότερα δωρεάν πράγματα θα λαμβάνετε!
Μέχρι την επόμενη φορά που θα σε δούμε, ας κρατάς πάντα 7, τα top-decks σου να είναι ίσια βενζίνη και οι αντίπαλοί σου να απογοητεύονται σε κάθε σου παιχνίδι!
*Καθώς η τρέχουσα κατάσταση του ανταγωνιστικού παιχνιδιού βρίσκεται σε μια ασαφή μεταβατική περίοδο, ενώ το WotC υπολογίζει τι να κάνει μετά το MPL, θα λειτουργήσουμε ανεξάρτητα από το μοντέλο τους έως ότου έχουν κάποιες στέρεες πληροφορίες για το πώς θέλουν να προχωρήσουν με ανταγωνιστικό τρόπο, παιχνίδι στο κατάστημα.
Επιστροφή στο ιστολόγιο