Bring forth the Classics

Φέρτε τους Κλασικούς

Ήταν ένας μακρύς και διασκεδαστικός δρόμος που οδήγησε επιτέλους το κατάστημά μας να φιλοξενήσει την πρώτη του εκδήλωση Classic Constructed! Μην μας παρεξηγείτε, το Blitz είναι πολύ διασκεδαστικό και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να εισαγάγετε νέους παίκτες στο παιχνίδι χωρίς το τρομακτικό εγχείρημα που είναι το Classic Constructed. Ωστόσο, το CC παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να βιώσετε πραγματικά το βαθύ, στρατηγικό και διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει η FaB.

Ως κοινότητα, όλοι έχουμε αγκαλιάσει το Flesh and Blood αρκετά νωρίς στη διάρκεια της ζωής του, αλλά το να ανταποκριθούμε στην κορυφαία ανταγωνιστική του μορφή δεν γινόταν σύντομα. Πολλές κάρτες εξακολουθούν να λείπουν από τις συλλογές των ανθρώπων, όχι πολλά εργαλεία για αποτελεσματική εξάσκηση και λίγοι διαδικτυακοί πόροι για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας. Μπορούμε όλοι να παραπονεθούμε όσο θα θέλαμε για το MtG, αλλά αν υπάρχει κάτι που έχουμε σε αφθονία για αυτό, είναι οι ποιοτικοί διαδικτυακοί πόροι. Το Flesh and Blood, συγκριτικά, εξακολουθεί να είναι αρκετά εξειδικευμένο, και το να βρεις τις σωστές απαντήσεις για τις πολλές ερωτήσεις που θα έχεις είναι τουλάχιστον τρομακτικό. Μιλώντας λοιπόν για πόρους, το talishar.net είναι ένα έργο που καθοδηγείται από την κοινότητα που στοχεύει να φέρει έναν αυτοματοποιημένο πελάτη FaB στις μάζες, εντελώς δωρεάν. Είναι ένα απίστευτο εργαλείο που μόνο μια κοινότητα όπως η FaB's θα μπορούσε να δημιουργήσει και το LSS φαίνεται να είναι εντάξει (τουλάχιστον από τώρα). Σας συνιστούμε θερμά να το ελέγξετε και να μεταβείτε στον διακομιστή discord μας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, και να δοκιμάσετε μερικά παιχνίδια! Ένας επιπλέον πόρος που βρήκα ότι είναι πολύ χρήσιμος, είναι ο προτιμώμενος ιστότοπος με λίστα καταστρωμάτων, FaBrary . Μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά περισσότερα εργαλεία σε σχέση με τον πρώτο τέτοιο ιστότοπο, το fabdb , και πραγματικά το βρίσκω άλματα και καλύτερα.

Επιστροφή στο θέμα που εξετάζουμε, ξεκινήσαμε (και ετοιμάσαμε) το δρόμο μας για χθες, 12 Σεπτεμβρίου 2022, με την πρώτη εκδήλωση CC στο κατάστημά μας που στέφει τον εναρκτήριο νικητή του CC Armory να είναι ο Nicolas Kyriakou ( σοβαρά, μπορεί κανείς να το σταματήσει αυτό guy? ), πιλοτάροντας τους Dromai, Ash Artist σε ένα ωραίο και καθαρό τελείωμα 3-0, και, για πρώτη φορά, μπορείτε πραγματικά να δείτε τη λίστα καταστρωμάτων τους εδώ ! Εργαζόμαστε για να έχουμε και κάποιο FaB gameplay σύντομα.

Αυτή η εκδήλωση Armory σηματοδότησε την τελευταία ευκαιρία μέσω της οποίας θα μπορούσε να κερδίσει το προωθητικό υλικό Fai, πηγαίνοντάς μας στο κιτ Dromai από την επόμενη εβδομάδα. Όπως πάντα, μπορείτε να ελέγξετε το πρόγραμμά μας στη σελίδα εκδηλώσεων .

Το κιτ Dromai, θα βραβεύσει τον νικητή κάθε εκδήλωσης Armory με ένα Cold Foil Storm of Sandikai και 4 άλλους συμμετέχοντες με ένα εκτεταμένης τέχνης Rainbow Foil Red Hot. Επιπλέον, ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους μέχρι το τέλος του μήνα θα λάβει το Playmat του People's Champion 'Rake the Embers'.
Η μικρή μας κοινότητα μεγαλώνει σταθερά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από εσάς που ερωτεύτηκε αυτό το παιχνίδι όπως και εμείς. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε πώς να παίζετε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που υποστηρίζονται από το κατάστημα ή εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ολοκληρώσετε το κατάστρωμά σας. Από πάνω και πάνω και έχουμε σταυρώσει τα δάχτυλά μας για το LSS να μας χαρίσει σύντομα μερικά ακόμη γεγονότα υψηλού επιπέδου.
Επιστροφή στο ιστολόγιο