Board Game Day: 04/12/2021

Ημέρα επιτραπέζιου παιχνιδιού: 04/12/2021

Στις 4 Δεκεμβρίου, το κατάστημα φιλοξενεί άλλη μια ανοιχτή ημέρα επιτραπέζιου παιχνιδιού για την έναρξη της εορταστικής περιόδου! Ελάτε να παίξετε μερικά καταπληκτικά παιχνίδια, είτε είστε έμπειρος παίκτης είτε όχι. Μπορείτε να φέρετε το δικό σας, να παίξετε από μια από τις συλλογές του καταστήματος ή να συμμετέχετε σε παιχνίδια που φέρνουν άλλοι.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο:
https://isengard.com.cy/products/board-game-day-ticket

Κάθε συμμετέχων λαμβάνει έκπτωση 10% σε επιτραπέζιο παιχνίδι και αξεσουάρ για τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Επιπλέον, θα θέλαμε να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του αναθεωρημένου βασικού σετ για το Arkham Horror: the Card Game, εκτελώντας ένα ειδικό play-through ενός σεναρίου με όλους όσους θα τολμήσουν να αναδείξουν τους ισχυρότερους και πιο έξυπνους ερευνητές τους. Ακόμα κι αν δεν έχετε γέφυρα ερευνητή, μπορείτε να συμμετάσχετε, καθώς το κατάστημα θα μπορεί να παρέχει μερικές τράπουλες. Απλώς ενημερώστε τον Gatekeeper για να σας κάνει κράτηση (μπορούν να παρασχεθούν έως και 6 καταστρώματα).

Ίσως όμως περιπλανηθείτε, ποιες δυνάμεις του μύθου θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε;

*Glug*

Είναι μια γιγάντια σταγόνα, και τρώει τα πάντα!!!

Όλοι οι επίδοξοι ερευνητές θα συνεργαστούν στο Epic Multiplayer Mode για να αντιμετωπίσουν τον πανίσχυρο Blob (που εξακολουθεί να τρώει τα πάντα).

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τη συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση. Δεν χρειάζεται να φέρετε τίποτα σε αυτό το γεγονός (ο Blob θα το είχε φάει ούτως ή άλλως). Όλα τα στοιχεία παιχνιδιού θα παρέχονται από το κατάστημα. Σας ενθαρρύνουμε να φέρετε τη δική σας γέφυρα ερευνητή (ακολουθώντας τους παρακάτω κανόνες κατασκευής καταστρώματος) και, αν θέλετε, μπορείτε να φέρετε μια τσάντα χάους και μάρκες χάους, μάρκες πόρων κ.λπ., για να βοηθήσετε με την περιορισμένη προσφορά του καταστήματος.


Κανόνες του καταλόγου του ερευνητή:

 • Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε ερευνητή από οποιοδήποτε επίσημα κυκλοφορήσει προϊόν Arkham Horror LCG. (Οι παίκτες της Lola θα δεχτούν έντονη κριτική για τις κακές επιλογές ζωής τους - στη συνέχεια θα τους φάει ο Blob)
  • Επιτρέπονται και οι παράλληλοι ανακριτές.
  • Αυτός ο πίνακας δείχνει όλους τους νομικούς ερευνητές. Εάν υπάρχει σύνδεσμος, αυτό σημαίνει ότι είναι ένα από τα decks που μπορεί να προσφέρει για αυτό το συμβάν. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα καταστρώματα αυτήν τη στιγμή. Παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο κατάστημα εάν θέλετε να κάνετε κράτηση για ένα συγκεκριμένο κατάστρωμα ερευνητή.
Κηδεμόνας
Ζητών
Κατεργάρης
Μυστικιστής
Επιζών
Ουδέτερος
Rolland Banks
"Skids" O'Toole
Άγκνες Μπέικερ
Λόλα Χέις
Ρεξ Μέρφι
Τζένι Μπαρνς
«Ashcan» Πιτ
Minh Thi Phan
Σεφίνα Ρουσώ
Akachi Onyele
Ουίλιαμ Γιόρικ
Λέο Άντερσον
Ούρσουλα Ντάουνς
Φιν Έντουαρντς
Πάτερ Ματέο
Κάλβιν Ράιτ
Κάρολιν Φερν
Joe Diamond
Preston Fairmont
Νταϊάνα Στάνλεϊ
Ρίτα Γιανγκ
Tommy Muldoon
Μαρί Λαμπώ
Πατρίς Χάθαγουεϊ
Αδελφή Μαίρη
Αμάντα Σαρπ
Τρις Σκάρμπορο
Λουκ Ρόμπινσον
Silas Marsh
Daniela Reyes
Νόρμαν Γουίδερς
Μοντερέι Τζακ
Ντέξτερ Ντρέικ
Μπομπ Τζένκινς
Ναθαναήλ Τσο
Χάρβεϊ Γουόλτερς
Λίλι Τσεν
Ζακλίν Φάιν
 • Πρέπει να ακολουθείτε όλες τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς για την κατασκευή καταστρώματος, όπως αναφέρονται στο πίσω μέρος της κάρτας των ερευνητών σας.
 • Μπορείτε να συμπεριλάβετε τυχόν κάρτες από τη συλλογή σας στην τράπουλα σας, αρκεί να τηρούνται τα παραπάνω.
  • Τα καταστρώματα που παρέχονται από το κατάστημα έχουν κατασκευαστεί από πολλαπλά σετ και έχουν βελτιστοποιηθεί για να είναι βιώσιμα. Είστε ελεύθεροι να κοιτάξετε το κατάστρωμά σας για να εξοικειωθείτε με αυτό πριν ξεκινήσει η μάχη ενάντια στην αχόρταγη Blob.
  • Θυμηθείτε ότι σας επιτρέπονται 2 αντίγραφα κάθε κάρτας με ένα μοναδικό όνομα στην τράπουλα σας.
  • Δεν επιτρέπονται κάρτες μεσολάβησης.
 • ΜΗΝ συμπεριλάβετε τυχαίες βασικές αδυναμίες στο κατάστρωμά σας. Θα σας δοθούν για να τα συμπεριλάβετε στην τράπουλα σας στην αρχή της εκδήλωσης.
 • Προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα decks σε παρόμοιο επίπεδο ισχύος, όλοι οι παίκτες μπορούν να έχουν μια τράπουλα χρησιμοποιώντας έως και 19 εμπειρίες.
  • Εάν η τράπουλα σας έχει περισσότερες από 9 εμπειρίες, θα σας δοθεί επίσης μια επιπλέον Τυχαία Βασική Αδυναμία για να την προσθέσετε.
  • Τα καταστρώματα που παρέχονται από το κατάστημα θα κατασκευαστούν με μέγιστο αριθμό 19 Εμπειριών.

Τα παρακάτω βραβεία θα δοθούν τυχαία σε μερικούς από τους συμμετέχοντες στον αγώνα ενάντια στο Blob, με την ελπίδα να μην τους φάει κι αυτός!

 • 1 Σύνολο προσαρμοσμένων βελών σύνδεσης τοποθεσίας.
 • 2 Ultra Pro deckboxes

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στις 4 Δεκεμβρίου για μια πολύ ξεχωριστή μέρα, γεμάτη με επιτραπέζια παιχνίδια, διασκέδαση και τερατουργήματα από το διάστημα!!!

Επιστροφή στο ιστολόγιο