Biggest EDH event of the year!

Το μεγαλύτερο EDH event της χρονιάς!

Καλως ΗΡΘΑΤΕ!

Στο πιο αλμυρό, κακό και άδικο γεγονός της χρονιάς!

Προσκαλούμε όλους τους λάτρεις της EDH να συμμετάσχουν και να φέρουν τα καλύτερα, πιο καταστρώματα που προκαλούν οργή.

Δεν έρχεσαι για να κάνεις φίλους, είσαι εδώ για να κάνεις θανάσιμους εχθρούς για μια ζωή. Θέλουμε να δούμε παίκτες σοκαρισμένους από τις κάρτες σας που αναβοσβήνουν, τραπέζια να ανατρέπονται, δάκρυα απογοήτευσης, παίκτες αποκλεισμένους από το παιχνίδι να παίζουν καραμέλα στο κινητό τους, παιδιά να κλαίνε στη γωνία.

Δεν υπάρχουν σύμμαχοι. μόνο πιόνια για χρήση εναντίον άλλων παικτών. Δεν σου αρέσει ένας διοικητής απέναντί ​​σου; Συνωμοτήστε με όλο το τραπέζι και τους πέταξε έξω. Πολιτική? Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Χρήματα ανταλλαγής χεριών κάτω από το τραπέζι με μπομπονιέρες εντός (και εκτός) τραπεζιού; Νοκ άουτ.

Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε το Isengard Special, Gatekeeper's EDH από την Hell: Grinch Edition.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Μορφή: EDH

Ημερομηνία: Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Ώρα: 18:20

Κόστος συμμετοχής: €10

Εισιτήρια: https://isengard.com.cy/products/magic-the-gathering-online-tickets?variant=48783477539143

Βραβεία:

Για πρώτη φορά σε μια από τις εκδηλώσεις μας, χρησιμοποιούμε ένα κλιμακωτό σύστημα βραβείων. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, περισσότερα πράγματα προστίθενται στο έπαθλο. Πείτε λοιπόν στους φίλους σας, φέρτε τη σύζυγό σας και διδάξτε στα κατοικίδιά σας πώς να παίζουν, γιατί όσο περισσότεροι εμφανίζεστε με μια τράπουλα στο χέρι, τόσο περισσότερα πράγματα μπορούν να κερδίσουν όλοι!!!

  • Βαθμίδα 1 (έως 6 παίκτες): Όλες οι προσφορές στην πισίνα συν 6 ενισχυτικά σετ Ixalan.
  • Βαθμίδα 2 (έως 8 παίκτες): Καλούδια της βαθμίδας 1 + 4 ενισχυτικά Modern Horizons 2..
  • Tier 3 (12+ παίκτες): Tier 1+2 goodies + Spellbook Chandra + μερικές πολύ φανταχτερές κάρτες από την προσωπική συλλογή του θυρωρού.

Σε περίπτωση που χάσετε ένα κατάστρωμα, επικοινωνήστε με το κατάστημα και ο θυρωρός μπορεί να σας προσφέρει... έναντι χρέωσης, μουαχαχαχα

Επιστροφή στο ιστολόγιο