An eternal Ice Age

Μια αιώνια εποχή των παγετώνων

Η ώρα για την Iysalnder να σας φέρει όλους σε ευθυγράμμιση με τις ισχυρές φοροτεχνικές της ικανότητες είναι προ των πυλών και παρά τον πραγματικό καιρό που αρνείται να αναγνωρίσει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να είμαστε τόσο hot όσο οι Draconic ήρωες των τελευταίων δύο μηνών, είμαστε σας καλούμε να αναδείξετε τα Insidious Chills and Frost Hexes σας προετοιμάζοντας τη δεύτερη εμφάνιση του Iyslander ως προβεβλημένου ήρωα για ένα κιτ Armory!

Το Flesh and Blood προοδεύει με απίστευτο ρυθμό! Το Classic Constructed μπήκε επιτέλους στην ταπεινή κοινότητά μας και, κατά γενική ομολογία, όλοι είναι ενθουσιασμένοι που τώρα παίζεται η κορυφαία μορφή του παιχνιδιού σε εκδηλώσεις Armory.

Σε όλο τον κόσμο, εθνικοί πρωταθλητές έχουν στεφθεί και πλησιάζουμε κάθε μέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχουμε τα μάτια μας κολλημένα στο ρεύμα για να στεφθεί ο πρωταθλητής της έναρξης στο τριήμερο τριήμερο event που ξεκινά στις 4 Νοεμβρίου. Ελπίζουμε βεβαίως ότι καθώς η μικρή μας κοινότητα συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα μπορέσουμε και εμείς να έχουμε περισσότερες εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου για τους επόμενους μήνες και τα χρόνια.

Για τα νέα των καταστημάτων, τελειώσαμε τώρα τη σεζόν με τα κιτ Dromai και προχωράμε γρήγορα με το κιτ Isylander #2, ξεκινώντας την επόμενη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, με ένα γρήγορο event Blitz. Φροντίστε να παρακολουθήσετε όσο περισσότερες εκδηλώσεις μπορείτε αυτή τη σεζόν, καθώς τη στιγμή που δεν το περιμένατε, μπορεί να είστε κάτω από την κάμερα για τον πρώτο μας αγώνα εγγραφής παιχνιδιού στο κατάστημα, που θα προβληθεί σε όλους!

4 αλουμινόχαρτα Ice Eternal εκτεταμένης τέχνης Rainbow θα δοθούν από την 5η έως τη 2η θέση κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οπλισμού μας και ο νικητής θα λάβει μια ιδιαίτερα κατάλληλη θεραπεία για το όπλο Elemental Wizard της επιλογής του, ένα Cold Foil Waning Moon. Στο τέλος της σεζόν, που θα είναι στις 31 Οκτωβρίου, θα δοθεί επίσης ένα Ice Eternal playmat στον παίκτη με τους περισσότερους πόντους που απέκτησε την περασμένη σεζόν.


Επειδή ο ενθουσιασμός δεν τελειώνει ποτέ, μια σειρά από spoilers της δυναστείας έχει αρχίσει να έρχεται από διάφορους δημιουργούς περιεχομένου και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουμε δει ολοκαίνουργιο εξοπλισμό, όπλα και κάρτες μέχρι στιγμής για πολλές από τις κατηγορίες του παιχνιδιού. Αυτό το σετ, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου υπόσχεται να ταρακουνήσει πραγματικά τα πράγματα, με ολοκαίνουργιες κάρτες για όλες τις κατηγορίες του παιχνιδιού, καθώς και με την εισαγωγή μιας ολοκαίνουργιας κατηγορίας. Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει για εμάς και τους αγαπημένους μας ήρωες με αυτήν την υπέροχη κυκλοφορία. Υπάρχει μια ειδική εκδήλωση που συνδέεται με την κυκλοφορία αυτής της επέκτασης, γι' αυτό κρατήστε τα μάτια σας καλά για μια επερχόμενη ανακοίνωση.

Επιστροφή στο ιστολόγιο