40k Escalation League Begins!

Ξεκινά το 40k Escalation League!

Κλιμάκωση: Enceladus Prime

Καλώς ήρθατε στο Warhammer 40.000 Escalation League του Isengard: Enceladus Prime, την καμπάνια για την πρωτεύουσα του πλανήτη Εγκέλαδος στο σύστημα Hasterion! Αυτή η καμπάνια είναι μια τέλεια ευκαιρία για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν το Warhammer 40.000 καθώς θα ξεκινήσουμε με μικρούς στρατούς και θα τους μεγαλώνουμε σιγά σιγά ή για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν ή/και να ζωγραφίσουν έναν νέο στρατό. Κάθε μήνα θα πρέπει να παίζετε τα παιχνίδια που έχετε διαθέσει στο Isengard για να προωθήσετε τους στόχους της φατρίας σας και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε φοβερά βραβεία στο τέλος της καμπάνιας.

Πώς θα λειτουργήσει;

Θα ξεκινήσουμε από μικρό στο όριο των 500 πόντων και θα αυξήσουμε τους πόντους κατά 250 σε κάθε παιχνίδι εκτός από τις πρώτες 2 εβδομάδες όπου και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στους 500 πόντους. Αυτό θα συνεχιστεί έως και 2.000 πόντους. Μετά από κάθε εβδομάδα, οι παίκτες θα κερδίζουν ή θα χάνουν έδαφος στο Enceladus Prime. Στο τέλος του πρωταθλήματος, ο παίκτης που έχει κερδίσει την περισσότερη επικράτεια θα ανακηρυχθεί νικητής του πρωταθλήματος. Οι παίκτες ενθαρρύνονται να έχουν πλήρως ζωγραφισμένους στρατούς ξεκινώντας από το 2ο παιχνίδι. Βραβείο για τον πιο σταθερά και καλοβαμμένο στρατό θα δοθεί στο τέλος του πρωταθλήματος.

Κάθε αγώνας σε σχέση με το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεται στο κατάστημα κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε ημέρας όπου είμαστε ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ (Τρίτη, Παρασκευή) ή το Σάββατο το πρωί/μεσημέρι όταν δεν έχουμε πολλές διοργανώσεις. Σας προτείνουμε να έχετε τα παιχνίδια σας την ημέρα της εβδομάδας για επιτραπέζια παιχνίδια, που είναι η Παρασκευή. Κάθε αγώνας που παίζετε για το πρωτάθλημα έχει ένα ποσό συμμετοχής 5 , το οποίο πηγαίνει στην υποστήριξη έπαθλου για το πρωτάθλημα (διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες).

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Η συνάντηση του πρώτου παίκτη για τη δημιουργία της καμπάνιας, την εγγραφή των στρατών σας και για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας από τους διοργανωτές του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 18:30. Όλοι οι παίκτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενθαρρύνονται να παρευρεθούν, ώστε να μπορούν να ενημερωθούν για την εσωτερική λειτουργία του πρωταθλήματος, συγκεκριμένους κανόνες σχετικά με το πώς θα λειτουργήσουν οι στόχοι, το ζευγάρωμα αγώνων κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να πάρετε μερικά παιχνίδια εξάσκησης. Από εκεί και πέρα, απλά δώστε προσοχή στην καρτέλα συμβάντων μας για να δείτε πότε έχουμε προγραμματίσει κλιμάκωση Παρασκευές πρωταθλήματος και διατηρήστε επαφή με τους υπόλοιπους παίκτες και τον διοργανωτή του πρωταθλήματος μέσω της ομαδικής συνομιλίας που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης των παικτών.

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να μπείτε στο Warhammer 40k, ξεκινώντας από μικρές και δημιουργώντας δυνάμεις yoru, μαθαίνοντας το παιχνίδι και τον στρατό σας καθώς προχωράτε.

Βραβεία:

Το πρωτάθλημα θα προσφέρει μεγάλα έπαθλα σε όλους τους συμμετέχοντες και ακόμη περισσότερα στους νικητές. Έχουμε εξασφαλίσει ένα επίσημο κιτ οργανωμένου παιχνιδιού για να μοιράζουμε βραβεία σε όλο το πρωτάθλημα, με ένα τρόπαιο στον τελικό νικητή. Επιπλέον, οι Νικητές στην κατηγορία ζωγραφικής καθώς και ο νικητής της καμπάνιας θα λάβουν δωροκάρτες για το κατάστημα ανάλογα με τη συμμετοχή του πρωταθλήματος. Πλήρεις λεπτομέρειες για το ποιος παίρνει τι θα δημοσιευθεί μόλις ξεκινήσει το κλιμακωτό πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα:

Κάθε μία από τις μοναδικά ονομασμένες περιοχές θα δώσει ένα συγκεκριμένο buff σε κάθε μάχη στο άτομο που τις ελέγχει. Αυτά είναι:

  • Ulysses Sky Port: Επιλέξτε 1 μονάδα πεζικού από τον στρατό σας. Αυτή η μονάδα αποκτά την ικανότητα Deep Strike.
  • ERCON Plasma Field: Ξεκινάτε το παιχνίδι με 1 επιπλέον CP.
  • Administorum Depot: Μπορείτε να ξαναρίξετε 1 χτυπημένο ρολό και 1 χτυπημένο ρολό μία φορά ανά παιχνίδι.
  • Temple of the Martyrs: Μπορείτε να επαναλάβετε 1 τεστ μάχης και 1 αποθήκευση μία φορά ανά παιχνίδι.
  • Grand Palace: Επιλέξτε μονάδες D3 από τον στρατό σας πριν από την ανάπτυξη. Παίρνουν Scout 3. Εάν έχουν ήδη την ικανότητα Scout, προσθέστε 3” στο μέγιστο 9”.
  • Promethium Manufactora: Κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου όλα τα οχήματα και τα τοποθετημένα μοντέλα από τον στρατό σας κερδίζουν +2” στην κίνησή τους.

Τις πρώτες εβδομάδες η καμπάνια θα παίζεται χρησιμοποιώντας τους κανόνες Only War από τους βασικούς κανόνες Warhammer 40.000.

Τα ρόστερ δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα όρια πόντων που έχουν καθοριστεί για αυτόν τον γύρο. Τα ρόστερ πρέπει να διευρυνθούν με το 50% του ρόστερ να παραμένει το ίδιο από τη μία εβδομάδα στην άλλη. Δηλαδή, αν κινούμαστε από τους 500 βαθμούς στους 750 βαθμούς, τουλάχιστον 250 βαθμοί του ρόστερ πρέπει να είναι ίδιοι με τον προηγούμενο γύρο.

Για παιχνίδια 500 πόντων και 750 πόντων το μέγεθος χάρτη που χρησιμοποιείται θα είναι 30”x44”.

Επιστροφή στο ιστολόγιο